РНБО: Протягом доби у зоні АТО зафіксовано 75 обстрілів (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом минулої доби кількість обстрілів російськими бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Зафіксовано 75 обстрілів, з них 59 – на Донецькому, 15 – на Маріупольському та 1 – на Луганському напрямках.

Як заявив сьогодні вранці речник штабу Антитерористичної операції майор Сергій Жмурко, терористи здійснили 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ЗСУ поблизу Красногорівки, Опитного, Пісків, Авдіївки, Зайцевого та Невельського на Донецькому напрямку; Мар’їнки та Чермалика – на Маріупольському.

Двічі позиції в районі Авдіївки ворог обстріляв з танків та БМП, а близько 18:00 – з САУ, калібру 122 мм. Опорні пункти неподалік Новгородського та Луганського обстрілювались з БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів. По позиціях поблизу Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку під вогнем гранатометів та кулеметів бойовиків опинились позиції поблизу Мар’їнки, Водяного та Широкіного.

Провокуючи українських військових, російські терористи вели неприцільний вогонь в напрямку наших позицій поблизу Красногорівки, Опитного, Троїцького, Гранітного та Новозванівки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар