Культурну дипломатію в МЗС очолила куратор Книжкового Арсеналу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Відомий експерт у культурній сфері, куратор щорічного Книжкового Арсеналу Ольга Жук приєдналася до команди культурної дипломатії МЗС. Про це інформує VIDIA з посиланням на прес-службу міністерства.

Ольга працювала у міжнародних мистецьких, медійних та освітніх проектах, брала участь у розробці стратегії «Культура-2025» та сприяла кращому представленню України на Франкфуртському ярмарку – найбільшому у світі книжковому форумі.

У міністерстві фахівець координуватиме розвиток культурної дипломатії. Глава МЗС Павло Клімкін привітав її з новою посадою: «Нам потрібно рухатися далі з новими яскравими проектами і з чітким розумінням своєї стратегії. Ольга стане модератором цього руху. Я щиро вітаю її в команді МЗС».

«Будемо продовжувати об’єднання зусиль держави та культурних пасіонаріїв. Лише разом ми можемо посилити присутність української культури у світі, модернізувати імідж країни та, зрештою, зміцнити позиції України у світі», – поділилася планами Ольга Жук.

Фото: artarsenal.in.ua

Нагадаємо, посольство США в Україні запрошує на посаду помічника аташе з питань культури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар