РНБО: У м. Золоте затримано кількох зрадників (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Таку інформацію оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Повідомляє ІАЦ РНБО

Луганський напрямок

Вчора бойові дії не велися.

Донецький напрямок

Тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту. Противник продовжує використовувати важке озброєння. Зокрема, вчора поблизу Луганського бойовики двічі обстріляли наші укріплення з БМП. Поблизу Красногорівки противник застосував 100-мм гармату «Рапіра» та міномет. У Пісках та Опитному працювали ворожі снайпери. Обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів вчора зафіксовано на Світлодарській дузі, поблизу Горлівської агломерації, в районі Донецького аеропорту.

Маріупольський напрямок

Противник активізувався одразу на кількох ділянках фронту. Біля Старогнатівки ворог обстріляв українські позиції з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2. Південніше, в районі Лебединського, відбулося 2 мінометних обстріли НЗФ, а також низка дрібніших провокацій.

Влучний вогонь у відповідь, який негайно відкрили сили АТО, змусив бойовиків згорнути активність і відступити. У Широкиному ворог також застосував 82-мм міномет та легке озброєння, внаслідок чого відбулася серія перестрілок між українськими військовими та окупантами. Також дрібніші провокації НЗФ відбулися у Красногорівці та Мар’їнці

У м. Золоте українські силовики провели масштабну спецоперацію з контрдиверсійної боротьби

Під час цієї акції затримано кількох громадян, що підозрюються у пособництві ворогу.

1811121314151617

Служба безпеки України затримала члена НЗФ «Оплот»

Зловмисник, мешканець Дзержинська, пройшов бойовий вишкіл у таборі бойовиків у Ростові-на-Дону. Потім його перекинули у місто Сніжне Донецької області разом із російськими найманцями та російською військовою технікою. Там він зі зброєю в руках чергував на блокпостах та обслуговував військову техніку. До вашої уваги – відео з зізнанням затриманого.

Крім того, сили АТО виявили схрон зі зброєю у селі Катеринівка Мар’їнського району Донецької області. Контррозвідка СБУ вилучила звідти 2 гранатомети РПГ-22, 6 гранат Ф-1 та РГД-5, а також 4,5 тисячі набоїв різного калібру.

232122

Вчора розпочався новий етап навчань українських саперів під проводом канадських військових інструкторів

Навчання проходять у Центрі розмінування у Кам’янці-Подільському. Програма тренувань розрахована на 2015-2017 роки.

333132

Українські правоохоронці продовжують затримувати бойовиків

Поліцейські Краматорська встановили та затримали 28-річного чоловіка, що входив до складу бандформування «ДНР». Встановлено, що навесні 2014 року під час окупації міста чоловік добровільно вступив до лав ворога та здійснював пропускний режим на ворожих блокпостах. Під час проведення активної фази антитерористичної операції на території міста молодий чоловік відійшов від справ, сподіваючись уникнути відповідальності.

41

Поліцейські Красноармійська запобігли незаконному вивезенню боєприпасів із району проведення АТО

З поштової посилки було вилучено 3 бойові гранати та більше 140 набоїв до автоматичної зброї. Зловмисника затримано.

5152535455

Поліцейські Маріуполя провели бесіду зі школярами із селища Виноградне на тему дотримання особистої безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Вони попередили підлітків, що у разі виявлення будь-яких підозрілих предметів, їх торкатися не можна. Натомість необхідно відразу повідомити вчителів, батьків або людей в погонах про знахідку і негайно зателефонувати на «101» та «102».

666162636465

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Зайцеве» на окуповану територію прослідували 19 вантажівок з гуманітарною допомогою  від благодійних організацій.

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар