РНБО: проросійські найманці знову обстрілюють сили АТО (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ніч в зоні проведення АТО минула неспокійно. Про це повідомив сьогодні вранці речник штабу Антитерористичної операції майор Антон Миронович.

Найскладніше було в районі Мар’їнки. Там тричі по наших позиціях загарбники вели вогонь з 82-мм та 120-мм мінометів. Окрім того, неодноразово застосовували стрілецьку зброю та гранатомети.

На Маріупольському напрямку бандити обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм н.п. Водяне, що розташований у так званій «сірій зоні». Біля тимчасово окупованої Горлівки бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів в бік наших позицій неподалік Майорська, з зенітної установки – в районі Новгородського.

Не припиняються обстріли і поблизу Донецького летовища. Окупанти систематично обстрілюють українських захисників біля Опитного, Пісків та південніше Авдіївки. Цієї ночі вони використовували там лише стрілецьку зброю та гранатомети.

Організовані злочинні угрупування знову порушили умови припинення вогню на Луганщині. Так, селище Трьохізбенка потрапило під ворожий вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Щоб запобігти втратам серед особового складу та місцевого населення, наші вояки змушені були відкрити прицільний вогонь у відповідь з дозволеного озброєння, після чого бойовики припинили обстріл.

Загалом, впродовж минулої доби проросійські НЗФ 40 разів порушували режим «повної тиші» у зоні проведення АТО. Декілька незначних обстрілів наших позицій з боку загарбників зафіксовано і після опівночі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар