Минулої доби у зоні АТО жоден український військовослужбовець не постраждав – РНБО

Перша електронна газета повідомляє зведені дані щодо ситуації в зоні АТО станом на 13 січня.

Луганський напрямок

Ворог двічі відкривав вогонь з гранатометів АГС. Ці інциденти сталися поблизу Кримського та Трьохізбенки.

Донецький напрямок

Тривають бойові дії низької інтенсивності по всій лінії розмежування. Тактика противника залишається незмінною – провокативні обстріли наших передових позицій з використанням стрілецької зброї та гранатометів. Найбільш довготривалі обстріли окупантів вчора відбулися у Майорську, Троїцькому та Пісках.

Маріупольський напрямок

Вчора тут було абсолютно спокійно.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.


для збільшення – клікайте карту

СБУ припинила діяльність злочинної організації, яка називала себе «профспілкою «ЛНР», що привласнювала внески працівників з районів, що контролюються українською владою

Ці кошти спрямовувалися на фінансування потреб НЗФ. Правоохоронці вчасно виявили цю шахрайську схему і запобігли вилученню майже 800 тисяч гривень.

Українські спецслужби отримали докази, що член бандформування «Восток», якого затримали у м. Добропілля в грудні 2015 року, причетний до здійснення низки терактів у районі проведення АТО

До вашої уваги – відео із зізнанням бойовика.

Українські військовослужбовці, які демобілізувалися, проходять навчання для реінтеграції у цивільне життя

Зокрема, у Дніпропетровську група військових-учасників АТО пройшли тримісячні комп’ютерні курси з програмування і створення інтернет-сайтів. Нові знання допоможуть нашим воїнам повернутися до мирного життя та знайти гідну роботу.

11

За інформацією ІАЦ РНБО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар