Українці оголосили бойкот Coca-Cola через скандальну карту із Кримом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Українці, обурені публікацією карти Росії, на якій Крим був вказаний територією цієї країни, закликають користувачів соцмереж бойкотувати продукцію Coca-Cola.

Пише Медіапортал української діаспори

 Причиною бойкоту стало те, що американська компанія Coca-Cola на своїй офіційній сторінці в соцмережі «Вконтакте» опублікувала карту Росії, додавши до неї територію Криму, а також принесла вибачення за попередню публікацію карти Росії, на якій Крим був відсутній.

coca-cola

Пізніше у офіційному коментарі компанії, надісланому «Українській правді», українське представництво компанії Coca-Cola перепросило за «непорозуміння».

«Перепрошуємо за непорозуміння. Ми не підтримуємо жодних політичних рухів і партій. Наша задача – виробництво високоякісних напоїв. Ми працюємо заради миру та дотримуємось норм міжнародного права», – сказано у повідомленні.

«Ми зв’язалися з агентством, шо здійснювало роботи по створенню контенту, його розміщенню і модерації офіційних соціальних спільнот. Було прийнято рішення видалити цей пост, хоча, як задумувалось, картинка не претендувала на географічну точність, вона була сприйнята інакше і викликала дискусію», – додали в компанії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар