РНБО: на передовій тихо – бойовики накопичують сили (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Луганський напрямок

Вчора бойові дії не велися.

Донецький напрямок

Як і раніше, на Світлодарській дузі продовжують активно працювати ворожі снайпери. Вчора поблизу сел. Луганське було зафіксовано 2 таких епізоди – в темну та світлу пору доби. Також противник обстріляв з кулемета наші укріплені позиції південніше сусіднього с. Троїцьке.

На північних околицях Горлівки вчора було абсолютно спокійно.

Поблизу Новгородського та сіл між Горлівкою та Ясинуватою також було зафіксовано серію ворожих провокацій, переважно з використанням стрілецької зброї.

В районі Донецького аеропорту тривають бойові дії низької інтенсивності. Найбільше ворожих обстрілів вчора було в Опитному та Пісках. Важке озброєння противник не застосовує.

Маріупольський напрямок

Тут противник двічі обстріляв українські позиції поблизу Мар’їнки. Вогонь вівся з гранатометів та стрілецької зброї і був прицільним. Також противник порушив режим тиші поблизу Докучаєвська, де бойовики близько 5 хвилин стріляли з кулемета.

Як заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко,поблизу Костянтинівки було зафіксовано політ ворожого БПЛА.

За інформацією ГУР МОУ, у стані противника продовжуються проблеми з пияцтвом та дисципліною

Зокрема, вчора один з бойовиків керував вантажівкою «Урал» у стані алкогольного сп’яніння, потрапив у ДТП, внаслідок чого машина перевернулася. 6 бойовиків, які їхали у вантажівці, отримали поранення. Троє з них перебувають у важкому стані.

Днями новоприбулі бійці харківської бригади НГУ завершили навчальний збір

За короткий термін військовослужбовці отримали базові теоретичні та практичні знання зі стройової, вогневої, тактичної та фізичної підготовки. Підсумковим випробуванням стали навчальні стрільби, на яких молоді хлопці та дівчата показали дуже гарний результат.

161112131415

За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар