Учора бойові дії велися лише на Донецькому напрямку (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора бойові дії велися лише на Донецькому напрямку. За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, зокрема, поблизу Горлівки ворог неодноразово порушив режим тиші у Зайцевому, Майорську та на території Дзержинської міської ради. Окрім гранатометів та стрілецької зброї, бойовики один раз провели обстріл з БМП.

Повідомляє ІАЦ РНБО

Аналогічна обстановка – поблизу Донецького аеропорту. Водночас у Красногорівці та Мар’їнці вперше за кілька тижнів було спокійно.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – було поранено.

За інформацію ГУР МОУ, у загонах бандформування «ЛНР» значно погіршилася військова дисципліна. Зокрема, нещодавній інцидент, коли п’яні бойовики обстріляли власні позиції з мінометів, розслідується комісією ФСБ РФ.

Також на окупованих територіях зростає невдоволення значною різницею у грошовому забезпеченні між військовослужбовцями ЗС РФ зі складу окупаційного контингенту та бійцями з бандформуваннь «ЛНР» і «ДНР».  За деякими категоріями, сепаратист – мешканець Донбасу отримує у п’ять разів менше, ніж російський окупант.

Вчора українські правоохоронці роззброїли ще одного мешканця Авдіївки

У правопорушника було вилучено 3 гранати для АГС і близько 200 набоїв до автоматичної зброї. Чоловік пояснив, що більше тижня тому знайшов боєприпаси в бліндажі на околиці міста, приніс їх додому та залишив на зберігання.

11

Протягом листопада поліція вилучила на Донеччині 24 одиниці вогнепальної зброї, близько 7,5 тисяч різних боєприпасів, зокрема 207 гранат та близько 6,5 кг вибухових речовин.

У м. Гірське Луганської області бійці Національної гвардії затримали 2 чоловіків, які підозрюються у співпраці з НЗФ

Одним із затриманих виявився мешканцем м. Алчевська. Встановлено, що він прямував до м. Лисичанська в обхід українських блокпостів. У іншого чоловіка в паспорті громадянина України значилася реєстрація російського м. Саратов. Обох громадян передано співробітникам поліції.

21

СБУ виявляє нові схованки зі зброєю

На Донеччині оперативники викрили три таких схрони. В одному, що знаходилося біля села Новомихайлівка Мар’їнського району, було 15 боєприпасів до станкового гранатомета. В другому, у селищі Цукурине поблизу Селідового, було вилучено два осколково-фугасні снаряди калібру 152 мм. Третя схованка містила три 200-грамові тротилові шашки, які були в покинутому гаражі у Авдіївці.

31323334


За інформацією, підготовленою УКМЦ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар