РНБО: Жоден український військовий не був поранений

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Повідомляє ІАЦ РНБО.

Вчора противник відкривав вогонь у бік наших позицій поблизу сел. Новгородське (район Горлівки), а також на західних околицях Донецька (ділянка фронту від Авдіївки до Мар’їнки). При цьому застосовувалася стрілецька зброя та гранатомети різних систем. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Тривають роботи з зачищення місця інциденту у Сватовому від вибухонебезпечних предметів

Понад 90 саперів у складі 11 інженерних груп розмінували 8 га, де було знайдено майже 700 боєприпасів. Їх знешкодили шляхом підриву у спеціально облаштованому кар’єрі.

14111213

Сьогодні українська сторона почала відведення мінометів у Донецькій області

До кінця тижня планується відвести усі міномети, які розташовуються на лінії розмежування. А вже 10 листопада співробітники ОБСЄ розпочнуть верифікацію відведеного озброєння.

У Краматорську співробітники міліції та СБУ затримали подружжя, яке входило до групи інформаторів бандформування «ДНР»

У травні минулого року вони були завербовані колишнім міліціонером, одним з ватажків НЗФ «Восток» на прізвисько «Варяг». Сімейна пара збирала та передавала йому інформацію про дислокацію підрозділів сил АТО.  Крім цього, під час обшуку за місцем колишнього проживання «Варяга» у Краматорську вилучено пістолет Макарова та набої до нього, які сховала дружина бойовика.

21

Українські правоохоронці виявили чергову схованку зі зброєю у зоні АТО

Схрон був облаштований на околиці міста Щастя на березі водосховища Луганської ТЕС. Звідти співробітники СБУ вилучили 2 кілограми тротилу, протитанковий гранатомет та велику кількість набоїв калібру 7,62 мм.

31

Також вчора у місті Сватове в покинутій будівлі міліціонери знайшли 171 протитанкову міну ТМ-62м та запали до них.

4241

Боєприпаси вилучені фахівцями ДСНС для подальшого знешкодження.

Українські курсанти проходять курс навчань в умовах, наближених до бойових

Головна мета тренувань – набуття знань і навичок майбутніми офіцерами. Курсанти почергово виступали в якості командирів взводів та виконували весь обсяг завдань – від вивчення вихідної обстановки до безпосередньої взаємодії між підрозділами, їхнього забезпечення та управління. Заняття проводилися з урахуванням досвіду антитерористичної операції.

59-8515253545556575959-159-259-359-459-559-659-7

Через КПВВ «Новотроїцьке» прослідували 20 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

За інформацією, підготовленою УКМЦ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар