Попри травму, Коноплянка має великі шанси зіграти за Україну в матчі з Фінляндією

фото bfootball.com.ua

Вихованець кропивницького футбольного клубу “Олімпік”, а нині вінгер збірної України та німецького “Шальке” Євген Коноплянка, попри м’язову травму, має великі шанси вийти у стартовому складі в матчі проти Фінляндії.

Спочатку ЗМІ повідомили про травму півзахисника збірної України і констатували, що термін відновлення складатиме 2 тижні.

“Термін відновлення Коноплянки складе не менше 2 тижнів. Таким чином, Євген Коноплянка пропустить обидва матчі збірної України у листопаді, з Фінляндією і Сербією, а також мінімум найближчий матч “Шальке”, поєдинок чемпіонату Німеччини проти “Вольфсбурга”, – повідомив 10 листопада Футбол 24.

Проте, того ж дня Євген спростував цю інформацію у своєму Інстаграмі.

Тренер збірної України Андрій Шевченко теж підтвердив, що інформації про тривале відновлення Коноплянки від травми це просто фантазія.

“Коноплянка? Він відчув невеликий дискомфорт у м’язі. З тих пір, як це сталося, було проведено кілька обстежень, а в четвер – Женя спробував потренуватися. Від минулих неприємних відчуттів не залишилося і сліду, спазм відпустив, так що в Одесу Коноплянка летить повноправним претендентом на місце в стартовому складі. А чи потрапить в нього – вирішимо напередодні гри”, – розповів Шевченко Футболу 24.

А вже сьогодні, 11 листопада, Євген Коноплянка поділився з журналістами очікуваннями від матчу проти Фінляндії.

“Ми граємо для того, щоб перемогти і вийти з групи. Постараємося продемонструвати свої найкращі якості і добитися позитивного результату. Що я очікую від фінів? А чого від них чекати? Я особисто від нас очікую. Як ми будемо готуватися до них, як ми будемо здобувати три очки. Я не думаю про дискваліфікацію Єрьоменка. У нас є свій стиль гри. Будемо грати і перемагати”, – розповів Коноплянка у інтерв’ю газеті “Команда”, пише Футбол 24.

Нагадаємо, 12 листопада, на стадіоні “Чорноморець” у Одесі, збірна України в рамках 4 туру групового етапу відбору на ЧС-2018, зустрінеться зі збірною Фінляндії. Українці після трьох турів мають 5 очок у активі і посідають 3 сходинку у групі. Фіни ж з 1 очком у активі займають останню 6 сходинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар