Кропивницька “Зірка” мінімально поступилась луганській “Зорі”

Кропивницька “Зірка” сьогодні, 30 жовтня, у 13-му турі Ліги Парі-матч на виїзді поступилась луганській “Зорі”. Матч завершився з рахунком 2:1.

Після вчорашньої перемоги “Динамо” луганській команді потрібно було обігрувати “Зірку”, щоб зберегти за собою друге місце чемпіонату, пише Футбол 24.

Кропивничани в минулому турі розгромно поступилися “Шахтарю”, але сьогодні прагнули нав’язати боротьбу іншому представнику України в єврокубках.

Вже на 15 хвилині “Зоря” повела в рахунку – Петряк перед штрафним майданчиком “Зірки” “обікрав” Айтора та відправив м’яч у правий від голкіпера кут. Подвоїти перевагу “чорно-білим” вдалося після години ігрового часу. Ще одна незрозуміла помилка кропивницьких футболістів дозволила підопічним Юрія Вернидуба продемонструвати зразкову контратаку. Любеновіч віддав довгий пас на Караваєва, а той покотив вдовж воріт на Кулача. Владислав легко переграв Паста, завершивши класну комбінацію партнерів.

Вже у доданий арбітром час гості відіграли один м’яч з пенальті, але “Зоря” до фінального свистка втримала переможний рахунок, завдяки чому з 29 пунктами повернулася на другу сходинку турнірної таблиці. “Зірка” не поповнила свій запас очок і залишилася на 8 місці.

Україна. УПЛ, 13 тур

“Зоря” – “Зірка” – 2:1

Голи: Петряк, 15, Кулач, 60 – Загальський, 90+1 (пен)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар