“Олександрія” сьогодні зіграє з “Шахтарем” у 1/8 Кубку України

ФК "Шахтар"

Сьогодні, 26 жовтня, у рамках 1/8 фіналу Кубку України з футболу “Олександрія” зіграє з донецьким “Шахтарем”. Матч на Арені Львів почнеться о 19.30.

Як повідомляє прес-служба клубу з Кіровоградщини, між собою в чемпіонатах України футболісти «Шахтаря» та «Олександрії» провели 9 матчів і в усіх перемогу святкували гірники. Різниця м’ячів 22-6=+16 на користь «Шахтаря». М’ячі у складі “Олександрії” забивали – С.Чуйченко, В.Первак, К.Сидоренко, С.Старенький, А.Запорожан та В.Пономар. У складі донеччан найбільше м’ячів забили А.Тейшейра – 4, О.Бєлік – 3.

Ще 4 матчі суперники провели в Кубку України. В сезоні 2000/2001 у 1/16 фіналу футболісти «Шахтаря» перемогли – 3:0 (А.Тимощук, А.Воробей, О.Бєлік), а 11 листопада 2008 року в 1/4 фіналу перевага гірників була мінімальною – 2:1 (О.Казанюк – Є.Селезньов, О.Гладкий).

В минулому розіграші Кубка України суперники зустрілися  у півфіналі. Спочатку в Олександрії команди зіграли внічию – 1:1 (В.Грицук – автор суперголу та Едуардо), а у Львові сильнішими були гірники – 2:0 (М.Малишев та В.Нем). До речі, у фіналі «Шахтар» переміг луганську «Зорю» – 2:0 і став володарем почесного призу.

В складах обох команд  грали: О.Осташов, К.Акінін, Ю.Данченко, Я.Кріпак, А.Савін, В.Прийомов та Д.Таргамадзе. Ще велика група гравців грала у складі «Олександрії» та «Шахтаря–2»: В.Анісімков, А.Саутін, О.Базиляк, О.Хомутов, О.Мішков, О.Іванов, Р.Бутенко, С.Грибанов, О.Бурий, О.Маклаков, Д.Анеліков, М.Кундель, О.Єрмак, Віт.Пономар, С.Микицей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар