“Динамо” з “Олександрією” зіграли внічию

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
ФК "Олександрія", фото прес-служби клубу

В 12 турі УПЛ “Динамо” не переграло “Олександрію” – 1:1.

Пише Футбол.24

Враховуючи дискваліфікацію Хачеріді, Сергій Ребров поставив в центр захисту Домагоя Віду та Даніло Сілву. Циганков та Мораєс залишилися на лаві для запасних, а на лівому фланзі та в центрі нападу бігали Дерліс Гонсалес і Гладкий. Мабуть, саме Олександру найдужче не щастило протягом першого тайму. Передачі в нападника не завжди вдавалися точними, а на 30 хвилині він не зумів з кількох метрів точно пробити повз Леванідова. Також знову в передачах доволі часто помилявся Сергій Рибалка.

На 44 хвилині “Динамо” створило свій перший найбільш небезпечний момент. Буяльський віддав розрізну передачу на Ярмоленка, але Андрій, який знову змінив зачіску, в ближньому бою не переграв Леванідова.

На старті другого тайму Сидорчук класно закинув на Дерліса, що з ударом з близької відстані відкрив рахунок. Через двадцять п’ять хвилин Микицей повинен був встановлювати нічию, але з хорошої позиції вперіщив значно вище воріт. Приблизно в цей же час через травму поле залишив Даніло Сілва. Бразилець запам’ятався глядачам класним ударом через себе. Кого ж ставити Сергію Реброву у захист в наступних матчах? Можливо Спробувати Гладкого? Олександр був прогнозовано непомітний попереду, зате активно грав у відборі.

На 79 хвилині трапився гол “Олександрії”. Мораєс втратив м’яча поблизу чужого штрафного майданчика, і господарі помчали в контратаку. Свіжий Старенький віддав гостру передачу на Пономара, але першими до м’яча встигали Рудько та Віда, які не поділили сферу між собою. Дитячою помилкою киян сповна скористався Пономар – 1:1. “Олександрія” здобуває перше очко в матчах проти “Динамо”! Отож. маємо нічию. Сенсація чи закономірний результат?

Нині в киян 24 бали, в хлопців Шарана налічується 20 очок.

В 13 турі “Динамо” спробує переграти “Карпати”, а “Олександрія” поїде до Полтави.

Чемпіонат України, 12 тур

“Олександрія” “Динамо” 1:1

Голи: Пономар, 79 – Гонсалес, 52

Поширити:

Залишити коментар:

коментар