«Зірка» U-19 зіграла із кам’янською «Сталю»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У матчі дванадцятого туру чемпіонату України U-19 футболісти кропивницької «Зірки» зустрічались із передостанньою командою турнірної таблиці, кам’янською «Сталю». Відтак, від підопічних Руслана Бідненка цілком можна було очікувати першої перемоги в сезоні.

Розпочали поєдинок суперники дуже рівно. Можна сказати, що провели розвідку боєм. На восьмій хвилині Павло Замуренко вискочив практично на побачення з голкіпером «Сталі», але не реалізував свій момент. У відповідь, за три хвилини кам’янці провели свою атаку, яка завершилася взяттям воріт від Владислава Вакули, але арбітр справедливо скасував гол через явний офсайд. Ближче до середини першого тайму відверто більше атак проводила наша команда. Дальнім ударом відзначився Павло Замуренко, але Данило Рябенко забрав м’яч до рук. За кілька миттєвостей підопічні Руслана Бідненка притисли суперника до своїх воріт. Двічі з меж штрафного майданчика пробивав Олександр Студінікін, та його постріли були заблоковані, а передачу, яку він намагався віддати згодом, перехопили захисники. Ще одну нагоду кропивничани втратили після подачі з кутового. Павло Замуренко виконав навісну передачу точно на голову Данилові Сидоренку. Центральний захисник, що підключився до розіграшу стандарту, пробив непогано, але трохи неточно.

Ближче до завершення першої половини гри підопічним Вадима Деонаса вдалося відвести гру в центр поля. Слід відзначити, що в цей проміжок часу команди не створювали гострих моментів. Двічі гравці «Зірки» шукали щастя біля чужих воріт за допомогою дальніх ударів, але м’яч в отвір воріт не летів. Біля воріт Марка Медведєва було гаряче після флангових подач. Але в першому моменті Данило Смиченко скинув м’яч головою своєму голкіперу, а в другому – вже сам Марк перехопив верховий пас. Тож, на перерву суперники відправилися за нульової нічиєї.

На початку другої сорокап’ятихвилинки «Сталь» претендувала на пенальті за падіння свого гравця у штрафному майданчику «Зірки». Але арбітр розібрався і в цьому епізоді й показав, аби футболіст гостей підводився. А трохи згодом забити Марку Медведєву, ударом із флангового штрафного, намагався Бронислав Отіско – наш голкіпер перекинув м’яч над поперечиною. Загалом же слід відзначити, що стартові хвилини другого тайму до свого активу можуть записати підопічні Вадима Деонаса. У той час коли кропивничанам провести масовану небезпечну атаку ніяк не вдавалося.

А на 66-й хвилині звичайна флангова подача перетворилася в забитий м’яч для команди гостей. Перший удар від Владислава Вакули Марк Медведєв відбив, але ніхто з партнерів голкіпера не підстрахував і Владислав із другої спроби, пробиваючи вже впритул, відправив м’яч у ворота – 0:1. Після цього наша команда почала більше часу контролювати м’яч, намагатися проводити атаки, аби зрівняти рахунок. «Сталь» же перейшла на контратаки. В одній із таких здалеку небезпечно пробивав Бронислав Отіско. Удар був неприємним для воротаря, адже стався рикошет, та Марк Медведєв упорався з цим пострілом.

Підопічні Руслана Бідненка пробували доставляти м’яч до нападників за допомогою флангових подач. Після однієї з таких, із правої бровки, від Павла Замуренка, ніхто як слід пробити по воротах не зумів й оборонці «Сталі» винесли м’яч подалі. Наприкінці матчу наставник кропивничан ризикував, випускаючи замість центрального захисника Данила Сидоренка, гравця атаки Владислава Клочана. Але що було робити, потрібно зрівнювати рахунок. Та вже у компенсований час другий гол ледь не забили гості. Кирило Боганов був абсолютно вільним у штрафному майданчику, отримав розрізну передачу, але пробив, на щастя для нас, над воротами. На останній розіграш штрафного підключився навіть воротар Марк Медведєв, та його візаві Данило Рябенко без проблем забрав м’яч до своїх рук, після подачі зі стандарту. Отож, поразка нашої команди з рахунком 0:1

«Зірка»U-19 (Кропивницький) – «Сталь» U-19 (Кам’янське) – 0:1 (0:0).

21 жовтня 2016 року (п’ятниця). Початок о 13:00. Долинська. Стадіон «Колос». Оцінка поля: 3. 100 глядачів. + 7 С. Чемпіонат України U-19, 1 коло, 12 тур.

Арбітр: Пономаренко Максим (Одеса).

Асистенти арбітра: Попков Віктор (Донецька область), Пилипенко Ярослав (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Федан Денис (Олександрія).

Спостерігач арбітражу: Маніло Юрій (Хмельницький).

«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк, 46. Сидоренко Данило (70. Клочан Владислав, 87), 58. Смиченко Данило, 72. Пашко Павло-Максим, 51. Куцев Євген, 65. Бут Олег, 97. Дністрянський Олександр (69. Сурженко Максим, 83), 49. Хруленко Олександр (к/к), 45. Замуренко Павло, 94. Негря Кирил (59. Касімов Дмитро, 69), 71. Студінікін Олександр (91. Боздаган’ян Михайло, 65). Запасні: 96. Сцепінський Владислав, 63. Пономаренко Євген, 39. Мачелюк Артем. Старший тренер: Бідненко Руслан.

«Сталь» U-19: 1. Рябенко Данило, 15. Чеглов Максим (18. Богданов Кирило, 81), 3. Мироненко Ілля (к/к), 4. Рогульський Дмитро, 5. Шевчук Святослав, 8. Отіско Бронислав, 14. Краснопольський Ярослав, 7. Турко Євген (2. Маміч Дмитро, 63), 13. Вакула Владислав (17. Корнієнко Владислав, 87), 16. Лосєв Максим (10. Устименко Денис, 68), 11. Нехаєв Ігор (9. Ковальов Михайло, 75). Запасний: 12. Дегтяр Ростислав. Старший тренер: Деонас Вадим.

Гол: 0:1, Вакула Владислав (66).

Попередження: Смиченко Данило (78), Ковальов Михайло (90+3).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар