Двоє футболістів кропивницької “Зірки” потрапили до символічної збірної 11 туру

Футболісти кропивницької “Зірки” Джонатан Мойя та Айтор Фернандес потрапили до символічної збірної 11-го туру Ліги Парі-матч за версією спортивного видання UA.Футбол.

“Останні чотири матчі іспанський хавбек кропивницької команди відіграв від дзвінка до дзвінка. І варто зазначити, що з кожним разом він все краще і краще розуміє український футбол. Діючи на позиції опорного півзахисника, Айтор буквально випалює зону між власним штрафним майданчиком і центральною лінією. При цьому як і будь-який іспанець він вміє поводитися з м’ячем. Саме його гра в центрі поля дозволила “Зірці” диктувати свої умови в переможному матчі проти “Ворскли”, – пише UA.Футбол про гру іспанця.

Відзначили журналісти авторитетного спортивного видання і гру нападника “Зірки” Джонатана Мойї.

“На 51-й хвилині матчу проти “Ворскли” Артем Щедрий зробив ривок по правому флангу і виконав точний простріл в центр штрафної суперника. Мойя по м’ячу толком не влучив, але це йому тільки допомогло – Шуст виявився відіграний і форвард забив у порожні ворота. Втім, забитий гол – не єдине досягнення костариканця. Бажаючи відзначити народження дитини, Джонатан грав натхненно всі 90 хвилин. Бив сам, допомагав партнерам – чого варта лише його зупинка м’яча під удар Фаворову. Зрештою, саме він скинув м’яч в моменті, коли Попов забив другий гол у ворота полтавської команди”, – пише UA.Футбол.

Нагадаємо, вчора, 16 жовтня, кропивницька “Зірка” перемогла на домашньому полі полтавську “Ворсклу”.

Читайте також: “Зірка” – “Ворскла” – 2:0. Перемога для клубу і фанатів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар