Двоє юних боксерів із Кропивницького стали чемпіонами України

Боксери з Кропивницького Юрій Бірзул і Тамерлан Мірашов стали чемпіонами України у своїх вагових категоріях. Свої нагороди спортсмени вибороли 9 жовтня, у день вирішальних поєдинків Чемпіонату України з боксу у віковій групі до 22 років.

Змагання проходили у СДЮШОР №2 м. Кропивницький.

Тамерлан Мірашов став чемпіоном України у ваговій категорії до 56 кг. У фінальному поєдинку він переміг боксера з Донеччини Ростислава Кравченко.

фото vk.com

Мірашов є вихованцем “піонера” українського професійного боксу, колишнього чемпіона світу за версією WBF Віктора Фесечка. Тренується у боксерському клубі “The Ring”.

Тренер новоспеченого чемпіона розповів, що вони планували вибороти медаль на домашньому чемпіонаті, але її гатунок приємно здивував.

“Ми завзято готувалися до цього турніру, і якщо чесно, очікували на медаль Тамерлана, але не обов’язково золоту”, – розповів Віктор Фесечко.

Екс-чемпіон світу дуже задоволений виступом своїх вихованців. Як він повідомив, крім Мірашова, медалі Чемпіонату України вибороли ще двоє вихованців боксерського клубу “The Ring” – Дмитро Піть виборов бронзу у ваговій категорії до 81 кг, а Олег Токар теж став бронзовим призером у ваговій категорії 91+ кг.

Чемпіоном України також став кропивничанин Юрій Бірзул. У фінальному поєдинку за золото у ваговій категорії до 64 кг він переміг Андрія Смірнова з Черкащини. Тренує чемпіона Віктор Саласенко.

фото vk.com
Поширити:

Залишити коментар:

коментар