Футболісти кропивницької “Зірки” провели між собою спаринг

Чора, 6 жовтня, на вечірньому тренуванні гравці кропивницької «Зірки» були поділені на дві команди й провели учбово-тренувальну гру.

Умовно «білі» протистояли умовно «зеленим», а функції арбітра були покладені на помічника головного тренера Віктора Догадайла, котрий у минулому був футбольним рефері, пише сайт ФК “Зірка”.

У першому таймі важко було виділити котрийсь із колективів. Помітно було, що гра абсолютно рівна й в основному більше часу м’яч тримався у центрі поля без надмірних загострень. Щоправда, одного разу гравець «білих» Джонатан Мойя змарнував вихід віч-на-віч з Геннадієм Ганєвим, відправивши м’яча повз ворота. На це ефектним ударом ножицями у падінні через себе відповів Роман Локтіонов з команди «зелених» – м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт.

А от після невеликої перерви «білим» таки вдалось вийти вперед. Джонатан Мойя скористався пожежею у штрафному майданчику «зелених» після подачі від кутового прапорця й відправив м’яч точно в отвір воріт, повз Романа Льопку, який замінив Геннадія Ганєва. Одразу ж «білі» могли подвоїти свою перевагу, але Артем Щедрий, з лівого флангу ввірвавшись до штрафного майданчика та опинившись сам на сам з голкіпером, покотив м’яч повз воротаря, але й повз дальню стійку. Рахунок 2:0 судилося зробити тому-таки Джонатану Мойї. Костариканець скористався помилкою Романа Льопки на виході й пробив уже по порожнім воротам.

А під завісу учбово-тренувального матчу Мойя міг оформити хет-трик, але через гру рукою його взяття воріт скасував Віктор Догадайло. Центральний захисник Олександр Кучеренко опинився на позиції форварда і абсолютно самотнім перед воротами. Пробив, та з його ударом упорався Роман Льопка, а гольове добивання від Джонатана Мойї, як уже було сказано, не зарахував Віктор Гаврилович.

Отож, констатуємо перемогу «білих» у своєрідному контрольному матчі проти своїх партнерів. Після цього тренування футболісти отримали три дні вихідних і зберуться у понеділок, коли розпочнуть тижневий цикл підготовки до матчу одинадцятого туру Ліги Парі-Матч проти полтавської «Ворскли».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар