Рятувальники Кіровоградщини перемогли у міжрегіональних змаганнях з волейболу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

5 жовтня у Херсоні завершилися зональні змагання з волейболу серед співробітників ДСНС України південного регіону, участь у яких взяли збірні команди рятувальників Одещини, Кіровоградщини, Херсонщини та Миколаївщини. За результатами змагань перше місце посіли спортсмени Кіровоградської області, друге – Одеської.

Управління ДСНС представляли Дмитро Береда, Вячеслав Сошенко, Дмитро Земба, Дмитро Заєць (Державний пожежно-рятувальний загін №1 м. Кропивницький), Віталій Паливода (ДПРЗ-2 м.Олександрія), Станіслав Толкач (ДПРЧ-22 смт Устинівка) та Ігор Турецький (аварійно-рятувальний загін спецпризначення). За словами переможців, усі партії були доволі напруженими, але їм вдалося досягти найкращого результату. Завдяки цій перемозі наші спортсмени будуть захищати честь області на Всеукраїнському рівні.

DSC05702 DSC05728

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар