Аматорська збірна Кіровоградщини з футболу стартувала у Кубку Регіонів УЄФА з перемоги

Кубок Регіонів УЄФА / фото uefa.com

Збірна Кіровоградської області стартувала з перемоги у групі 1 Кубка Регіонів УЄФА, що нині проходить на Мальті.


У першому матчі збірна нашої області, яка сформована на базі «Інгульця-3», з рахунком 2:1 перемогла французьку команду «Іль-де-Франс», пише сайт ФК “Інгулець”.

Матч розпочався без розвідки. На 11-ій хвилині зустрічі мав момент нападник Олександр Боженко, але його підвела влучність. А на тридцятій хвилині українці відкрили рахунок: автор дебютного голу став Олександр Боженко.

Але, на жаль, не довго вели в рахунку українці. Вже через п’ять хвилин після подачі з кутової позначки Сабрі Саід зрівняв рахунок. А на сороковій хвилині матчу голкіпер українців Іван Крикнін у власному штрафному майданчику порушив правила проти гравця суперника Моньє і було призначено пенальті. На щастя, француз Келвін Арель не реалізував пенальті. На перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.

У другому таймі матчу гра проходила у тому ритмі, що і до перерви. Команди відповідали атака на атаку. Мали моменти французи, але ні Балзахару Мбізі, ні Келвіну Арелю не вдалося відзначитися. А от заміна тренера Дмитра Кононенка швидка дала результат: Денис Височан через чотири хвилини після виходу на заміну результативно асистував Боженку – Олександр знову вивів нашу команду вперед.

А через чотири хвилини Олександр Боженко підвів своїх партнерів – нападник збірної Кіровоградської області отримав друге попередження і українська команда залишилися в меншості.

Граючи в меншості, українці не дозволили супернику відігратися. При цьому французи «напрацювали» аж на три попередження. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь збірної Кіровоградської області.

У другому турі змагань, 7 жовтня, збірна Кіровоградської області буде протистояти аматорській збірній Шотландії. Початок матчу о 17.30.

«Іль-де-Франс» (Франція) – Збірна Кіровоградської області – 1:2 (1:1) (Саід, 35 – Боженко, 30, 75)
Збірна Кіровоградської області: Крикнін, Куруп, Миколаюк, Сінчіков, Согутовський, Горщинський (Ковтуненко, 46), Корчинський, Сорокін, Андрейчіков (Височан, 71), Глущенко (Петрук, 73), Боженко
Попередження: Сімоес, 82; Моньє, 85; Кулібалі, 90 — Крикнін, 40; Боженко, 65, 79.
Вилучення: Боженко, 79 (збірна Кіровоградської області).
Не реалізований пенальті: Арель, 41 («Іль-де-Франс»).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Аматорська збірна Кіровоградщини з футболу стартувала у Кубку Регіонів УЄФА з перемоги

  1. На 90-й хвилині попередження отримав не Кулібалі, а наш Миколаюк

Коментарі заборонені.