Наставник “Карпат” не побачив ігрової переваги “Зірки” на полі

Сергій Зайцев/фото footboom.com

Наставник львівських “Карпат” Сергій Зайцев, команда якого вчора поступилась кропивницькій “Зірці”, не побачив ігрової переваги “Зірки” на полі, і заявив, що арбітр засудив його команду.

Про це Сергій Зайцев розповів на післяматчевій прес-конференції.

На думку наставника “Карпат”, “Зірка” атакувала не більше його команди.

“Сьогодні на полі був театр одного актора. Коли ці люди почнуть ходити на прес-конференції, тоді ми матимем можливо рівновагу”, – заявив Сергій Зайцев, натякаючи на арбітра матчу.

Коли керівник прес-служби “Зірки” Юрій Ілючек заявив, що кропивницька команда мала багато небезпечних моментів, тренер львів’ян парирував: “не більше, ніж ми”, з чим прес-секретар кропивницької команди не погодився. Після цього Сергій Зайцев попрощався з усіма, і покинув прес-конференцію.

Заяви тренера “Карпат” виглядають зрозумілими з точки зору морального стану наставника, адже його команда програла, і закріпилася на дні турнірної таблиці.

А якщо вдатись до статистики матчу, твердження Сергія Зайцева розбиваються об скелю сухих цифр.

Отже, за статистикою сайту “Футбол 24”, “Зірка” володіла м’ячем 62% ігрового часу проти 38% “Карпат”, кропивничани завдали 9 кутових ударів та 10 ударів в сторону воріт, 2 з яких у площину.

ст

Читайте також: Гол новачка дозволив кропивницькій “Зірці” здобути першу перемогу у Прем’єр-лізі

Крім того, перевагу “Зірки” констатували такі авторитетні спортивні інтернет видання, як той же “Футбол 24”, UA.Футбол та Sportarena.

Sportarena зокрема пише про матч “Зірка” – “Карпати”:

“Господарі поля значно краще виглядали протягом усього матчу, швидко атакували і багато створювали гольових моментів. Особливо здорово підопічні Даріо Друді виглядали після перерви, повністю перегравши суперника.
У Карпат можна згадати хіба тільки момент Володимира Костьовича, який не забив з близької відстані після передачі з правого флангу.
Загалом, Зірка заслужено здобула свою першу перемогу в сезоні”

Тренер “Зірки” Даріо Друді не став коментувати слова свого візаві. Він лише відзначив, що кожен має право на власну думку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар