Карпати знов програли у футбол: кропивничани здолали львів’ян

Як у пісні культового українського гурту “Брати Гадюкіни”, львівські “Карпати” сьогодні, 11 вересня, програли у футбол кропивницькій “Зірці”.

Матч завершився з рахунком 1:0. Від самого фінального свистка кропивничани раз за разом проводили небезпечні атаки на ворота львів’ян. “Зірка” мала перевагу протягом всієї зустрічі. Відзначимо, що надійно у захисті кропивничан відіграли дебютанти клубу – аргентинець Федеріко Перейра та іспанець Борха Екіса.

Тренер “Зірки” Даріо Друді у другому таймі також випустив на поле двох інших новачків – на 60-ій хв. атакуючого хавбека Артема Фаворова та на 68-ій хв. нападаючого Джонатана Мойю. З виходом Фаворова гра кропивничан у нападі значно пожвавилась.

Артем декілька разів гостро пробивав по воротам “Карпат”. А на 81-ій хвилині матчу Фаворов реалізував пенальті, яке арбітр поставив за гру захисника “Карпат” рукою на штрафній. Завершення матчу було нервовим, адже львів’яни почали брудно грати, за що у доданий арбітром час гравець “Карпат” Новотрясов отримав другу жовту картку і покинув поле.

1:0 – “Зірка” здобуває перші три очки у Прем’єр-лізі, а новий тренер – Даріо Друді – святкує першу перемогу на чолі клубу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар