Відсьогодні розпочинається продаж квитків на принциповий матч «Зірка» – «Карпати»

Із сьогоднішнього дня розпочався попередній продаж квитків на принциповий матч сьомого туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка» вдома прийматиме львівські «Карпати».

Про це повідомляє прес-служба “Зірки”.

Нагадаємо, що минулого сезону наша команда вибила «левів» з розіграшу Кубку України ще на стадії 1/16 фіналу, коли переграла їх у серії післяматчевих пенальті. У цьому ж сезоні поєдинок між «Зіркою» та «Карпатами» можна сміливо називати грою за шість очок, адже суперники знаходяться поруч у турнірній таблиці. У разі перемоги львів’ян, гості наздоженуть нашу команду за кількістю очок, у разі ж перемоги кропивничан, ми відірвемось від «левів» на шість очок. Тому команді просто необхідна палка підтримка вболівальників на трибунах.

Усі бажаючі можуть придбати квиток на стадіоні «Зірка» (вул. Гагаріна, 1а, пост охорони адміністративного приміщення стадіону) з 8-ї години ранку.

Окрім того, право безкоштовного входу на стадіон мають діти до 7 років. Також футбольний клуб, додатково випустив безкоштовні квитки, по яким на матч можуть потрапити виключно діти до 14 років. Ці квитки будуть теж доступні в касах стадіону «Зірка», а також частина з них розповсюджена по школах.

Нагадаємо, що матч сьомого туру Ліги Парі-Матч «Зірка» – «Карпати» (Львів) відбудеться 11 вересня о 14:00 на стадіоні «Зірка».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар