Кропивницька “Зірка” на зборах розгромила запорізький “Металург”

Кропивницькі футболісти 5 вересня у своєму другому контрольному матчі тренувальних зборів у Харкові розгромили запорізький «Металург» з рахунком 6:0.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Чималу відстань подолали запорізькі футболісти на чолі з головним тренером команди Іллею Близнюком, за що їм глибока вдячність. Саме Ілля Владиславович очолює відновлений «Металург», який зараз виступає в другій лізі. Вболівальники «Зірки» пам’ятають його не тільки по виступам за нашу команду, але й по тренерській діяльності в Кропивницькому.

У матчі з «Металургом» Даріо Друді задіяв практично всіх виконавців, які зараз перебувають на зборах з командою, адже деякі футболісти, що були на перегляді, в силу різних обставин вже залишили розташування команди.

Не дивлячись на різний клас команд, «Зірці» вдалося відкрити рахунок лише після третини гри. В першому таймі у складі кропивниччан виступали, в основному, гравці, що перебувають в тренувальному таборі команди на перегляді. Перший тайм за участю такого експериментального складу закінчився перемогою «Зірки» 2:0 (обидва м’ячі забив гравець, що перебуває на перегляді).

В другій половині грі вийшли футболісти, більш знайомі вболівальникам футболу. Наші футболісти довели рахунок до впевненої перемоги 6:0, а забивали в другому таймі Ігор Загальський (48), Артем Сітало (68), Артем Щедрий (79), Олексій Чичиков (85).

«Зірка» виступала в такому складі: 1-й тайм – Льопка Роман, Баєнко Володимир, Маткобожик Олександр, Каваців Ярема, Фатєєв Дмитро, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Керножицький Сергій, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Локтіонов Роман; 2-й тайм – Паст Євген, гравець на перегляді, Перейра Федеріко, Кучеренко Олександр, Бацула Андрій, Ковальов Максим, Зубков Руслан, Чичиков Олексій, Загальський Ігор, Щедрий Артем, Сітало Артем.

В середу, об 11.00, відбудеться остання гра «Зірки» на зборах (з харківською любительською командою «Анкар»), і після цього команда повернеться до Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар