Кропивницьку “Зірку” міг очолити легенда “Реалу” Іван Саморано

На вакантне місце головного тренера кропивницької “Зірки” претендувало 4 кандидати, серед яких легендарний футболіст збірної Чилі Іван Саморано. Про це пишуть fakty.ictv.ua.

Повідомляється, що про цей факт розповів президент кропивницького колективу Максим Березкін в інтерв’ю “Великому футболу”.

“Першим кандидатом був Єзерський з помічником Беньо, другий – Ігор Рахаєв. Ми дійсно вели з ними переговори, було предметне спілкування. Але не те, що щось не зрослося, просто у нас були різні погляди на розвиток футбольного клубу. Також нам прийшов лист із Чилі від агента легендарного Івана Саморано, в якому говорилося про те, що він не проти очолити “Зірку”. Навіть такі моменти бували”, – зізнався Березкін в ефірі програми “Великий футбол”.

Зазначимо, що “Зірку” очолив 29-річний аргентинець Даріо Друді, який раніше працював у молодіжній команді іспанського “Вільярреала”.

Нагадаємо, що Саморано за кар’єру забив 233 голи у 490 матчах за кар’єру, вигравав із “Реалом” чемпіонат і Кубок Іспанії, а з “Інтером” Кубок УЄФА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар