Новий тренер “Зірки” Даріо Друді: Я готовий долати труднощі і покращити гру команди

Новий тренер кропивницької “Зірки” 29-річний аргентинець Даріо Друді висловив готовність долати труднощі і обіцяє поставити рівень гри команди на вищий рівень.

Про це аргентинець заявив учора, 19 серпня, під час прес-конференції, на якій президент кропивницької “Зірки” Максим Березкін представив його у якості тренера команди.

“Хочу подякувати президенту клубу за довіру до мене. Я готовий долати труднощі, і покращити ситуацію в команді. Обіцяю роботу, роботу, і ще раз роботу”, – запевнив Даріо Друді.

Аргентинець розповів, що тренує юних футболістів U-12, U-14 з 16 років, а з 24 років працював асистентом тренера команди “Віляреал” U-21.

березкін і друді

Даріо Друді розповів, що його основною задачею є зберегти “Зірці” прописку у Прем’єр-лізі.

“Я хочу, аби у “Зірки” з вболівальниками Кропивницького налагодився певний зв’язок, крім того, віднайти ідею гри команди. Я ставлю за мету, аби гравці команди продовжували робити те, що вони добре вміють, і постійно покращувалися. Головною моєю ідеєю є зробити кропивницьку “Зірку” поважним футбольним клубом України, – розповів аргентинець.

Щодо гри кропивницької “Зірки” у останніх матчах, Даріо Друді вважає, що команда показувала хорошу гру, але треба виправити деякі деталі.

“Я не буду робити ніякої революції в команді, ми підемо еволюційним шляхом – будемо розвивати те, що вміємо добре робити, і виправляти ті помилки, які допустили. Ми будемо допомагати кожному гравцю індивідуально, аби вес колектив міцнішав”, – резюмував аргентинский наствник “Зірки”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар