Молодіжний склад “Зірки” у Луцьку зіграв із ФК “Волинь”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Черговий свій матч кропивницька молодіжка проводила в Луцьку проти «Волині» – пише сайт ФК “Зірка”.

Обидві команди з початку чемпіонату перебувають в другій половині турнірної таблиці, тож гра була надважлива для обох суперників. Особливо ретельно переглянула свою гру луцька «Волинь», яка в 3-му турі поступилася кам’янській «Сталі» 0:9. Тож, в підсумку, на полі з’явилися всього 4 футболіста з попередньої гри, причому окрім голкіпера всі інші вийшли лише на заміну. А враховуючи те, що волиняни отримали підсилення у вигляді гравців основи Артема Шабанова, Дмитра Задерецького та Андрія Никитюка, то важливість гри в Луцьку для клубу була зрозуміла.

Господарі поля з перших хвилин намагалися довести, що поразка з непристойним рахунком в попередній грі – випадковість. Кропивничани, склад яких теж дещо оновився після попередньої гри, вже на 3-ій хвилині пропустили м’яч. Простріл з флангу замкнув Дмитро Задерецький.

Надалі гра проходила на зустрічних курсах, але двічі знову зуміли відзначилися гравці «Волині»: ще в першому таймі два голи на свій рахунок записав 17-річний Ярослав Деда. Спочатку він використав простріл того ж Задерецького, а потім виявився найбільш спритним після виконання штрафного удару, коли в своєму карному майданчику не зуміли розібратися захисники «Зірки».

Після перерви тренерський штаб гостей провів ряд замін. Гра вирівнялася, і футболісти молодіжки «Зірки» могли скоротити рахунок у грі. Особливо запам’ятався удар з далекої відстані Дениса Сідельника, який на себе прийняла стійка воріт. Але гості свої непогані моменти для взяття воріт не використали. А ось господарі скористалися обрізкою в центрі поля, і забили четвертий м’яч: вихід сам на сам з Максимом Сідельником реалізував Юрій Тетеренко. В підсумку – 0:4.

«Волинь» U-21 (Луцьк) – «Зірка» U-21 (Кропивницький) – 4:0 (3:0).

12 серпня 2016 року (п’ятниця). Початок о 11:00. Луцьк. Стадіон «Підшипник». Оцінка поля: 4. +18 С. 200 глядачів. Чемпіонат України U-21, 1 коло, 4 тур.

Арбітр: Козик Ярослав (Мукачево).

Асистенти арбітра: Левко Микола (Чернівці), Журибіда Володимир (Луцьк).

4-й арбітр: Когут Олег (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Грисьо Ярослав (Львів).

«Волинь» U-21: 1. Хвалицький Денис, 2. Омельчук Денис (3. Шандрук Роман, 79), 13. Шабанов Артем, 4. Мелінишин Сергій, 18. Сороченко Максим, 8. Дудік Артем (15. Льозін Дмитро, 84), 5. Тетеренко Юрій, 17. Котюн Євген (6. Деда Мирослав, 90+2), 9. Задерецький Дмитро, 10. Никитюк Андрій (к/к), 7. Деда Ярослав (11. Дроздовський Сергій, 46). Запасні: 12. Жмурко Роман, 14. Ільницький Роман, 16. Трикош Сергій. Тренер: Фігель Володимир.

«Зірка» U-21: 41. Льопка Роман (12. Сідельник Максим, 46), 23. Маткобожик Олександр (к/к), 58. Смиченко Данило, 94. Негря Кирило, 31. Ченакал Ігор (81. Сідельник Денис, 61), 86. Паньковський Ігор, 85. Керножицький Сергій, 52. Дудка Денис (56. Васильченко Денис, 46), 54. Штаненко Станіслав, 83. Панченко Олексій (48. Венедиктов Богдан, 59), 15. Збунь Олексій. Тренер: Друді Даріо.

Голи: 1:0, Задерецький Дмитро (3); 2:0, Деда Ярослав (23); 3:0, Деда Ярослав (35); 4:0, Тетеренко Юрій (74).

Попередження: Ченакал Ігор (22), Омельчук Денис (23), Сороченко Максим (42), Никитюк Андрій (57).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар