Кропивницька “Зірка” – “Волинь”: слабкі та сильні сторони суперника

У суботу, 13 серпня, на стадіоні Авангард (м. Луцьк) кропивницька “Зірка” намагатиметься взяти перші 3 залікові бали у вищому дивізіоні України у матчі проти “Волині”.

У перших трьох матчах новачки Прем’єр-ліги набрали лише один заліковий пункт, але у той же час взяли його у матчі проти одного з лідерів чемпіонату – луганської “Зорі”, а в останньому матчі проти “Олімпіка” виглядали набагато краще за донеччан.

Читайте також: Кропивницька “Зірка” дякує вболівальникам за підтримку

Наступний суперник “Зірки” – ФК “Волинь” – завершив минулий сезон на 12 місці, випередивши лише “Говерлу” та запорізький “Металург”, який ще взимку знявся з чемпіонату. На цей чемпіонат вони заявилися лише в останній момент через фінансові проблеми. Вирішивши їх, футбольний клуб зіштовхнувся  з іншою проблемою – зі складом, адже через сварки з головним тренером команду за два тижні покинули три основні виконавці: Гуменюк, Козьбан та Богданов, тому психологічний стан лучан на досить низькому рівні. Саме цим може скористатися кропивницька “Зірка”.

Основними козирями усіх команд Віталія Кварцяного (тренер “Волині”) завжди були високий зріст та гра на другому поверсі.

У турнірній таблиці команди стоять поруч – унизу, тому цей матч важливий ще й з точки зору виживання. Хоча й до фінішу чемпіонату ще далеко, саме у матчах проти рівних собі буде вирішуватися доля збереження прописки у вищому дивізіоні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар