У міській раді відзначили кропивницьких бейсболістів-чемпіонів Європи

фото зі сторінки міського голови Кропивницького у соцмережі Фейсбук

У міській раді Кропивницького вчора, 8 серпня, привітали тренерів і гравців, членів збірної команди України із бейсболу, які у напруженій боротьбі вибороли перемогу на молодіжному чемпіонаті Європи в Тель – Авіві.

Про це інформує сайт Кропивницької міськради.

На зустріч спортсменів з представниками засобів масової інформації завітали міський голова Андрій Райкович, його заступник з гуманітарних питань Наталія Дзюба та начальник відділу фізичної культури і спорту Сергій Колодяжний.
Міський голова щиро привітав бейсболістів – кропивничан з великим спортивним успіхом, перемогою на континентальній першості, де українці у фіналі здолали опір росіян.

“Це видатна перемога, і нам надзвичайно приємно, що основу збірної України склали саме бейсболісти з Кропивницького”, – відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – “Віримо, що таких перемог ще буде багато у наших спорстменів, а завдання міської влади – створити належні умови повноцінних тренувань майстрів бейсболу”

Очільник  міста вручив тренерам збірної України Юрію Бойку і Олегу Бойку Подяку міської ради та виконавчого комітету за високий спортивний результат і сертифікат на проведення навчально–тренувального збору бейсболістів.

Спортсмени і тренери згадали під час зустрічі увесь тернистий шлях до чемпіонського звання, особливості матчів зі своїми суперниками.

“Відчуття особливої відповідальності, що ми захищаємо честь України значно додавало нам сил”, – переконаний Юрій Бойко. – “Ми з командою відразу вирішили, що у кожному матчі показуємо максимальний результат. І хлопці не підвели. У кожній грі ми знаходили сили дотиснути суперника”

Майстерність спортсменів–кропивничан отримала найвищу оцінку за результатами чемпіонату. Достатньо відзначити, що кращим відбиваючим турніру став Євген Жанталай,  кращим пітчером – Дмитро Кілієвич, а звання найкориснішого гравця чемпіонату  отримав Віталій Чухрій.

Нагадаємо, 4 серпня, бейсболісти кропивницьких команд “КНТУ” та “Діамант” разом із партнерами по збірній України U-21 завоювали золоті медалі молодіжного Чемпіонату Європи.

У фіналі змагань, які проходили в Ізраїлі, українські спортсмени з рахунком 7:5 переграли однолітків з Росії. На шляху до фіналу українці перемогли Литву, Ізраїль і ту ж Росію.

фото зі сторінки міського голови Кропивницького у соцмережі Фейсбук
фото зі сторінки міського голови Кропивницького у соцмережі Фейсбук
фото зі сторінки міського голови Кропивницького у соцмережі Фейсбук
Поширити:

Залишити коментар:

коментар