Усі кропивницькі бейсболісти з молодіжної збірної стали майстрами спорту

Учасники молодіжної збірної України з бейсболу, яка в Ізраїлі виборола перемогу в чемпіонаті Європи, стали майстрами спорту міжнародного класу.

Про це під час апаратної наради в ОДА повідомила начальник відділу розвитку фізичної культури і спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко.

“13 із 17 спортсменів збірної – бейсболісти з Кіровоградщини. Перемога на чемпіонаті такого рівня – це велика перемога. Адже були і команди набагато сильніші”, – зазначила Уляна Соколенко.

Під час чемпіонату бейсболісти виконали норматив і стали майстрами спорту міжнародного класу.

“Раніше ми мали 1-2 майстра спорту за рік. Тепер відразу 13”, – додала Соколенко.

Також начальник відділу розвитку фізичної культури і спорту зауважила, що на наступних Олімпійських іграх (Токіо, 2020) наша область має всі шанси поповнити збірну України більшою кількістю спортсменів, ніж цьогоріч.

Нагадаємо, 4 серпня, бейсболісти кропивницьких команд “КНТУ” та “Діамант” разом із партнерами по збірній України U-21 завоювали золоті медалі молодіжного Чемпіонату Європи.

У фіналі змагань, які проходили в Ізраїлі, українські спортсмени з рахунком 7:5 переграли однолітків з Росії. На шляху до фіналу українці перемогли Литву, Ізраїль і ту ж Росію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар