“Інгулець” з Петрового програв свій черговий матч першої ліги

фото прес-служби ФК Інгулець

Учора, 5 серпня, матчі 3-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги «Інгулець» з Петрового на виїзді поступився з маріупольському «Іллічівцю» з рахунком 1:0.

Про це інформує прес-служба ФК «Інгулець».

Команда з Петрового програла всі три свої матчі у розіграші чемпіонату України серед команд першої ліги, і  разом з ФК “Тернопіль” знаходиться на дні турнірної таблиці.

Команда «Інгулець» протистояла серйозному супернику, у складі якого є кілька гравців, що мають досвід виступу у еліті українського футболу.
Початок матчу був за гсоподарями, які намагалися забити швидкий мяч. У певних моментах самовіддано грали захисники та голкіпер, у інших — футбольна фортуна була на боці гостей. «Іллічівцю» швидкий м’яч так і не вдалося забити.
Вже на першій хвилині матчу Ігор Гришин старався перервати передачу Тищенка і м’яч потрапив до Мішньова – Дмитро пробив, але захисники виручили голкіпера. Через хвилину Ігор Гришин парирував удар Кісіля, який пробивав головою після передачі Дениса Кожанова. На шостій хвилині матчу голкіпер «Інгульця» вдало зіграв на виході після подачі Івана Цюпи. Після стартового штурму «Іллічівця» гостям вдалося дещо відтиснути суперника від власного штрафного майданчику. Та все ж у одному з епізодів Коцюмака порушив правила проти Кожанова і було призначено штрафний удар: Кожанов відпасував на Вакуленка, який в один дотик пробив повз ворота.
У середині тайму господарі створили швидку контратаку, яку міг завершувати Нехтій, а відмінний відкат виконав Семен Даценко і не дозволив опопненту вийти один на один з Ігорем Гришиним.
На 31-ій хвилині матчу господарі загрожували воротам з напівмоменту: Кісіль з менж штрафного майданчику пробив у руки голкіперу «Інгульця». Через сім хвилин футболісти «Інгульця» мали шанс відкрити рахунок на табло у Маріуполі, але після удару в один дотик від Сергія Дячука надійно зіграв досвідчений голкіпер «Іллічівця» Рустам Худжамов. До завершення першого тайму небезпечних моментів більше не було. Можливо причиною цього стала злива, що почалася на стадіоні у Маріуполі.
У другому таймі матчу господарям багато часу не було потрібно, щоб відкрити рахунок: Ігор Тищенко головою результативно замкнув передачу партнера з флангу. Через кілька хвилин господарі мали можливість подвоїти рахунок: після удару Дениса Кожанова захисник «Інгульця» вибив мяч з пустих власних воріт.
На 64-ій хвилині матчу гості заробили перспективний штрафний удар — Денис Кожанов порушив правила проти нападника «Інгульця» Антона Шарко. Максим Покотилюк зі стандарту пробив вище воріт. У середині тайму господарі провели стрімку контратаку за участі Кожанова та Кісіля –після удару останнього м’яч протелів поруч з дальнім кутом воріт Гришина. Тренерський штаб гостей провів дві заміни за20 хвилин до завершення матчу, намагаючись переломити хід поєдинку. І варто відзначити, що Келвін Нвамора активно увійшов у гру. Заробив одного разу кутовий удар, у іншому епізоді отримав жовту картку, а у компенсовані хвилини зустрічі міг у свій актив записати результативну передачу. Після передачі Нвамори Максим Покотилюк з близької відстані не влучив у ворота суперника. Матч завершився мінімальною перемогою «Іллічівця» — 1:0.
У наступному турі, 14 серпня, «Інгулець» вдома прийме команду «Миколаїв». Але ще до цього матчу, 10 серпня, ці ж команди зустрінуться у рамках Кубку України. Обидва матчі пройдуть у селищі Петрове на стадіоні «Інгулець». Запрошуємо підтримати нашу команду!

«Іллічівець» — «Інгулець» — 1:0 (0:0) (Тищенко Ігор, 53)
5 серпня 2016 року (п’ятниця). Початок о 18:00. Маріуполь. Стадіон «Іллічівець». Перша ліга, 3 тур.
Головний арбітр: Кузьмін А.В. (Миколаїв)
Асистенти арбітра: Марченко Д.Г. (Чернігів) та Федорок В.І. (Чернігів)
Четвертий арбітр: Омельченко О.В. (Слов’янськ)
Спостерігач арбітражу: Даниленко М.В. (Бердянськ)
«Іллічівець» (Маріуполь): 12. Худжамов Рустам, 23. Насонов Олександр, 4. Сидоренко Кирило, 79. Вакуленко Сергій, 93. Цюпа Іван, 8. Кольцов Віталій, 9. Мішньов Дмитро, 7. Кісіль Руслан (77. Янаков Іван, 90), 19. Тищенко Ігор, 11. Нехтій Владислав (21. Лебеденко Олександр, 46), 29. Кожанов Денис (25. Козак Михайло, 83)
Запасні: 1. Гальчук Євгеній, 5. Ряшко Михайло, 3. Писко Михайло, 44. Дуць Ігор,
«Інгулець» (Петрове): 12. Гришин Ігор, 2. Даценко Семен, 4. Волчков Олександр, 16. Коцюмака Ігор, 5. Запорожець Євген, 45. Кретов Роман, 87. Покотилюк Максим, 65, 8. Алексанов Сергій (49. Сітчінава Ніка, 62), 11. Дячук Сергій, 21. Панасенко Сергій (18. Фатій Роман, 75), 10. Шарко Антон (15. Келвін Нвамора Ебуку, 72).
Запасні: 1. Бобров Денис, 73. Ткачов Микита, 77. Стеценко Микола, 33. Ковтун Владислав,.
Попередження: Коцюмака Ігор, 16; Даценко Семен, 18.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар