Вдруге пропустивши від “Хайдука” три голи, “Олександрія” вилетіла з Ліги Європи

фото ФК "Хайдук"

“Хайдук” у Спліті знову розібрався з командою Володимира Шарана у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи (3:1).

Про це пише Футбол 24.

Уже на 10-й хвилині воротар господарів Ловре Калініч подарував м’яч Старенькому у своєму штрафному, але Сергій пробив у щит захисників. Та вже зовсім скоро хавбек “Олександрії” виправився. Старенький отримав пас від Яремчука і холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч. Історичний – перший гол “Олександрії” в єврокубкових турнірах було забито на 13-й хвилині.

Утім доволі швидко “Хайдук” ударом головою відновив рівновагу після того, як воротар Новак махнув рукою повз м’яч. Вогник надії з якою швидкістю запалився, з такою і згас. Українці ще трохи поатакували за інерцією, а далі віддали ініціативу в руки господарям остаточно.

Майже відразу по перерві Сушич хутко оформив дубль. Спочатку Гітченко скосив Сеїда, а півзахисник збірної Боснії і Герцеговини впевнено реалізував пенальті. А ще за 4 хвилини Тіно Сушич ідеально перекинув стінку і забив зі штрафного. Грицук міг на останніх хвилинах відповісти ще красивішим голом зі стандарту, але його удар потягнув 3-й голкіпер збірної Хорватїі Ловре Калініч.

Повна перевага “Хайдука” за ударами (18:9, 10:3 за прицільними) закономірно втілилась у ще одну перемогу над українським клубом, в якому немає жодного легіонера (проти 6, що вийшли у господарів).

Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь

“Хайдук” – “Олександрія” – 3:1 (6:1 за сумою)

Голи: Ніжіч, 21, Сушич, 52 (пен.), 56 – Старенький, 13

Поширити:

Залишити коментар:

коментар