Відсьогодні розпочався попередній продаж квитків на матч «Олімпік» (Донецьк) – «Зірка» (Кропивницький)

Відсьогодні, 4 серпня, у Кропивницькому розпочнеться попередній продаж квитків на матч третього туру Ліги Парі-Матч «Олімпік» (Донецьк) – «Зірка», який відбудеться у неділю, 7 серпня.

Про це інформує прес-служба клубу.

Відзначимо, що поєдинок мав бути виїзним для кропивничан, але за проханням донецького клубу гра відбудеться на стадіоні «Зірка», а наша команда буде в ролі номінальних гостей. У минулому турі, вболівальники створили просто казкову атмосферу на трибунах, що допомогло підопічним Сергія Лавриненка здобути перший бал в Лізі Парі-Матч проти учасника групового етапу Ліги Європи. Приходьте на стадіон та підтримайте улюблену команду в зустрічі проти донецького «Олімпіка». Вартість квитка – 30 грн.

Усі бажаючі можуть придбати квиток на стадіон «Зірка» (вул. Гагаріна, 1а, пост охорони адміністративного приміщення стадіону) з 8-ї години ранку.

Окрім того, право безкоштовного входу на стадіон мають діти до 7 років. Також футбольний клуб, додатково випустив безкоштовні квитки, по яким на матч можуть потрапити виключно діти до 14 років. Ці квитки будуть теж доступні в касах стадіону «Зірка».

Нагадаємо, що матч третього туру Ліги Парім-Матч «Олімпік» (Донецьк) – «Зірка» (Кропивницький) відбудеться 7 серпня о 17:00 на стадіоні «Зірка».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар