Ветеран ФК «Зірка» Олександр Лісковець: «Нічия проти «Зорі» – результат позитивний»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ветеран ФК «Зірка» Олександр Лісковець в інтерв’ю клубній прес-службі поділився своїми враженнями від старту кропивничан в Лізі Парі-Матч та розповів про свої очікування від сезону.

– Олександре, як Вам здається, чого «Зірка» може досягти в Прем’єр-лізі?

–  Хотілося б для початку, аби команда лишилась та закріпилася в еліті українського футболу. Дуже важкий сезон буде. З 12 команд – дві вилітають, тож, боротьба за виживання буде дуже серйозною. Є два лідери, які швидше за все знову ж таки лише між собою з’ясовуватимуть, хто стане чемпіоном, маю на увазі «Динамо» та «Шахтар» є група середняків, решта ж – боротиметься за виживання.

–  Як Ви ставитесь до нового формату Прем’єр-ліги?

–  Ви знаєте, зважаючи на нинішні реалії, якісь зміни були просто необхідними. Нехай краще буде 12 команд, які дійдуть до кінця чемпіонату, ніж ми штучно знайдемо шістнадцять, а потім будемо думати, як урятувати їх.

–  Ви безумовно слідкуєте за «Зіркою». Що можете сказати про стартові дві гри кропивничан?

–  Якщо говорити про гру проти «Шахтаря», то звичайно складно було хлопцям. «Гірники» минулий сезон закінчили раніше, відтак готуватися до нового сезону теж почали раніше. Плюс, уже влітку вони мали б перебувати в гарній формі, адже грати в кваліфікації Ліги Чемпіонів. «Шахтар» є «Шахтар», що тут говорити. Єдине, що пару необов’язкових голів пропустила «Зірка» у Львові. Але я впевнений, що з кожним матчем ми показуватимемо кращу й кращу гру. Ми вже побачили це на прикладі поєдинку з «Зорею».

– Як вам узагалі гра проти луганчан?

– Перед матчем усі, зрозуміло, ставили на «Зорю». Адже команда за останні декілька років явно прогресує, у минулому сезоні ледь «Дніпру» носа не втерла в боротьбі за третє місце, вийшла до фіналу Кубку України, і хоч і програла, гру показала непогану. В останньому турі перемогла «Шахтар» з рахунком 3:2. Приїхали до Кропивницького і не показали своєї кращої гри. Але чому «Зоря» не показала сильного футболу? Тому що «Зірка» не дала. Наші гравці виключили з гри лідерів команди гостей, і це, безумовно, зіграло свою роль.

–  Для «Зірки» нічия проти «Зорі» результат позитивний?

– Я думаю, що так, адже в першому турі «Зоря» каменю на камінь не лишила від «Олімпіку». Результат звісно, що позитивний, бо кожний бал у Прем’єр-лізі на вагу золота.

–  Як Вам атмосфера на трибунах?

–  Я скажу, що в Кропивницькому завжди була така атмосфера. Вболівальники тут люблять футбол та завжди підтримують свою улюблену команду.

–  Вболівальники ходять саме на «Зірку» чи подивитися на інші команди?

– Безумовно на «Зірку». Звичайно, приїзд найкращих українських команд тепер ще більше мотивуватиме вболівальників іти на стадіон, та й до цього, наповнюваність трибун у нас була дуже й дуже непогана.

–  Наостанок, що можете побажати «Зірці»?

–  Хочеться побажати, щоб по завершенню першого етапу чемпіонату, ми потрапили в першу шістку. А там уже боролися не за виживання, а за потрапляння в Єврокубки. Якщо «Олександрія» змогла вистрілити в перший же свій сезон перебування в еліті, то чому ми не можемо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар