ФК “Інгулець” зазнав поразки у першій лізі

фото прес-служби ФК Інгулець

ФК «Інгулець» з Петрового в матчі 2-го туру першої ліги поступився київській команді «Оболонь-Бровар» з рахунком 0:1.

Вже на другій хвилині зустрічі після виконання штрафного удару господарі загострювали ситуацію біля воріт суперника. Після подачі кутового знову небезпека біля воріт Федорівського. Через хвилину ще одну атаку господарі завершували прицільним ударом: Сергій Панасенко за меж штрафного майданчику пробив у дальній нижній кут воріт – голкіпер у карколомному стрибку парирував удар. І друга подача з кутової позначки була несла небезпеку – гостям, відверто, пощастило – на боці була футбольна фортуна.

IMG_3804
Після стрімкого початку матчу у виконанні господарів ритм їх атаках дещо зменшився. Гості більше розраховували на швидкі контратаки. Лише одна з них несла справжню небезпеку, але у тому епізоді надійно зіграв голкіпер Денис Бобров. Гості старалися збити темп господарів; у деяких епізодах порушували правила на своїй половині поля, але подалі від штрафного майданчику. На сороковій хвилині небезпечно пробивав Сергій Панасенко. А через пару хвилин Сергій Дячук поцілив у перекладину воріт гостей – у тому епізоді голкіпер пальцями скорегував траєкторію польоту м’яча. Після подачі кутового знову «пожежа» у штрафному майданчику гостей, але не щастить.
У першому таймі матчу господарі створили більше моментів, ніж суперник. Але сьогодні не щастить футболістам «Інгульця». З нулями на табло команди пішли на перерву.

IMG_3785
На 52-ій хвилині матчу півзахисник господарів з флангу гостро прострілив – не скористалися помилкою голкіпера на виході. Через 5 хвилин голкіпер гсотей «потягнув» удар Сергія Алексанова. А на 62-ій хвилині матчу «Оболонь-Бровар» створив другий стовідсотковий моменті і його реалізував – після подачі з флангу помилка центрального захисника й Ілля Ковлаенко в один дотик переправив «круглого» у сітку воріт «Інгульця» — 0:1.
На 69-ій хвилині після подачі з кутової позначки «Інгулець» мав зрівнювати рахунок. Не зорієнтувалися своєчасно гравці господарів і не переправили м’яч у ворота суперника, хоча м’яч перебував за два метри до воріт.
77-а хвилина: після флангової передачі на побачення з голкіпером під кутом виходив Келвін – він переграти Назарія Федорівського не зумів. На 80-ій хвилині Покотилюк перехопив м’яч і постарався організувати швидку гостра таку – і йому це вдалося, якби не тактичний фол від Коваленка, за що отримав попередження. Через хвилину Келвін не сильно головою пробив по воротах суперника – голкіпер «на місці». У тому епізоді він отримав пошкодження – після надання медичної допомоги зумів продовжити гру.
На 86-ій хвилині матчу Василь .Продан з відхиленням від захисника головою пробив – м’яч біля штанги пролетів. І вже за мить господарі організували швидку атаку – захисник гостей порушив правила проти Антона Шарко поруч зі штрафним майданчиком. На жаль, зі штрафного Сергій Алексанов пробив низом поруч зі штангою воріт гостей. Фінальний штурм воріт гостей здійснили футболісти «Інгульця». На останній компенсованій хвилині господарі заробили небезпечний штрафний удар. Після розіграшу стандартного положення м’яч рикошетом від захисника гостей потрапив до рук голкіпера киян Назарія Федорівського. Що ж штурм воріт гостей не приніс успіху. На жаль, перший домашній матч «Інгульця» у першій лізі завершився поразкою – 0:1.
У наступному турі, 5 серпня, «Інгулець» на виїзді зустрінеться з маріупольським «Іллічівцем».

«Інгулець» — «Оболонь-Бровар» — 0:1 (0:0) (Коваленко Ілля, 62)
30 липня 2016 року (субота). Початок о 18:00. Петрове. Стадіон «Інгулець». 1100 глядачів. Перша ліга, 2 тур. 
Головний арбітр: Романов В.М. (Дніпро)
Асистенти арбітра: Толмачов С.І. (Маріуполь) та Целовальник О.М. (Донецьк)
Четвертий арбітр: Поліщук М.П. (Кривий Ріг)
Спостерігач арбітражу: Брюхов П.А. (Кременчук)
«Інгулець» (Петрове): 1. Бобров Денис 4. Волчков Олександр, 16. Коцюмака Ігор, 5. Запорожець Євген, 87. Покотилюк Максим, 8. Алексанов Сергій, 11. Дячук Сергій (49. Січінава Ніко, 78), 21. Панасенко Сергій (15. Келвін, 75), 44 Клімаков Дмитро, 10. Шарко Антон, 45. Кретов Роман.
Запасні: 12. Гришин Ігор, 37. Красов Олексій, 25. Фатій Роман, 33. Ковтун Владислав.
ФК «Оболонь-Бровар»: 1. Федорівський Назарій, 4. Пінчук Тарас, 16. Коваленко Костянтин, 5. Аблітаров Різван, 95. Шевченко Євген, 3. Проневич Дмитро, 2. Башлай Дмитро, 19. Ковбаса Артем (17. Гордійчук Павло, 55), 90. Коваленко Ілля, 14. Продан Василь (22. Корольчук Артем, 87), 8. Шевчук Антон (9. Бровченко Юрій, 78).
Запасні: 12. Поштаренко Павло, 20. Гурман Ярослав, 7. Захаревич Ярослав, 6. Корнєв Андрій.
Попередження: Кретов Роман, 24 — Башлай Дмитро, 49; Коваленко Ілля, 80; коваленко Костянтин, 85.

за матеріалами прес-служби ФК Інгулець
Поширити:

Залишити коментар:

коментар