Тренер “Зорі”: кропивницька “Зірка” ще попсує нерви фаворитам

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб поспілкувався з журналістами після матчу з кропивницькою «Зіркою» (1: 1).

“Можу привітати ваше місто з тим, що команда міста повернулася в Прем’єр-лігу після 12-річної перерви і побажати якомога більше успіхів.

Результат 1:1. Перше очко для вас, з чим і вітаю. Для нас же це втрата очок. Мати повний, тотальний контроль над грою і в кінці допустити непотрібні помилки… Команда нашого рівня повинна вже грати по-іншому і доводити матчі до логічного завершення”, – сказав Вернидуб.

Читайте також: Кропивницька “Зірка” дякує вболівальникам за підтримку

На запитання “Чим здивувала «Зірка»?” тренер луганської “Зорі відповів, кропивницька командо гідно представляє Прем’єр-лігу.

“Коли їхали сюди, розуміли, що команда заслужено вийшла в Прем’єр-лігу. «Зірка» посіла перше місце з великим відривом в Першій лізі. Тут працює чудовий тренер, якому вдалося за короткий термін зробити боєздатну команду і вивести її в Прем’єр-лігу. Те, що «Зірка» попсує нерви всім, не тільки нам – я в цьому впевнений. Багато футболістів, які пройшли Прем’єр-лігу. Потрібен час. У суперника було менше часу для підготовки, тому що вони закінчили пізніше свій чемпіонат. Були проблеми. «Зірка» гідно виглядала. Те, що команда показала, ми припускали і передбачали.

Атмосфера була шикарна. Мені говорили, що і в першій лізі на матчі ходило чимало уболівальників. А тепер їх буде ще більше, адже будуть приїжджати такі команди, як «Динамо», «Шахтар», «Зоря».

«Зірці» побажаю удачі, і йти по тому шляху, який вибрав клуб. Думаю, у вас досить амбітний президент, який буде робити все, для того, щоб клуб добивався гарних результатів у Прем’єр-лізі”, – сказав Юрій Вернидуб.

Взято з сайту “Футбум”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар