Нападник «Зірки» Роман Локтіонов: «Ми зрозуміли, що таке Прем’єр-ліга»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нападник «Зірки» Роман Локтіонов – про матч першого туру Ліги Парі-Матч проти донецького «Шахтаря» та майбутній поєдинок з луганською «Зорею».

Пише офіційний сайт “Зірки”.

– Минуло вже кілька днів після гри проти «Шахтаря». Що можеш сказати про перший матч «Зірки» в новому сезоні?

– Хочу сказати, що ми зрозуміли, що таке Прем’єр-ліга. На жаль, перший млинець у нас виявився глевким. Та, я думаю, що нічого страшного не трапилося. Ми грали проти «Шахтаря», а рівень їх футболістів набагато вище, ніж наших. Вони створили більше моментів, ніж ми. У нас, як мені здалося, перші хвилин 15 було легке хвилювання. Але потім ми змогли зібратися та забити гол. Шкода, що потім нам забили «в роздягальню». Аби рахунок був 2:1, то вийшли б на другий тайм і намагалися б зрівняти рахунок. Також, надломив нас перший пропущений м’яч. Але далі, вірю, все буде нормально, сподіваюся, що таких помилок більше допускати не будемо.

–  Поразка 1:4 деморалізувала команду чи навпаки?

–  Та ні, ця гра показала моменти, над якими ще потрібно працювати. У нас не найгірший результат у першому турі, є команди, які пропустили більше, тому наступного разу все у нас буде добре.

–  Як тобі було виходити на заміну за такої гри?

–  Хотілося проявити себе, постаратися забити або віддати гольову передачу. Та коли я вийшов, команда вже трохи втомилася, тож важко було. «Шахтар» практично весь час контролював гру.

–  Попереду «Зоря». Як можеш оцінити майбутнього суперника?

– «Зоря» – це дуже хороша команда, учасник групового етапу Ліги Європи. Команда високого рівня, і грати проти них буде не легко. Не набагато легше, ніж проти «Шахтаря».

– Когось можеш виділити в «Зорі»? Чи якісь моменти в грі?

– Та у них, що не прізвище, то дуже якісний футболіст. У луганчан сильні, бігучі фланги, Любеновіч у центрі поля, плюс новий нападник у них з’явився, маю на увазі Бонавентуре. Я дивився їх гру проти «Олімпіка» – дуже непогано «Зоря» виглядала в тому поєдинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар