Кропивницька “Зірка” зустрінеться на полі з учасником Ліги Європи

У суботу, 30 липня, 0 19.30 кропивницька «Зірка» проведе перший домашній поєдинок у Лізі Парі-Матч. Уболівальники 12 років чекали на повернення рідної команди в елітний український дивізіон, і от нарешті кропивничани дебютують у Прем’єр-лізі вдома. Перший поєдинок наша команда провела у Львові, де поступилася віце-чемпіону країни донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:4.

У другому турі на підопічних Сергія Лавриненка чекає не менш важкий суперник. У цьому сезоні луганська «Зоря» представлятиме Україну в груповому етапі Ліги Європи, адже в минулому – посіла четверте місце, тож, зважаючи на дискваліфікацію «Дніпра» отримала пряму путівку до одного з дванадцяти квартетів другого за силою єврокубкового турніру.

У першому турі суперник кропивничан удома розгромив донецький «Олімпік». Яскравою грою запам’ятався не старіючий Желько Любенович. Також у команді з’явився непоганий нападник з Нігерії Денніс Бонавентуре. Щоправда, він у «Зорі» ще від зими, але саме зараз, після того, як луганчан залишив Пилип Будківський, отримав шанс грати в стартовому складі. Довіру тренера нігерієць виправдав уже в першому ж матчі проти «Олімпіка», коли забив перший гол у зустрічі.

зірка

Бонавентуре яскравий приклад того, що головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб уміє знаходити заміну гравцям, що залишили клуб. Спочатку так було з Даніло та Янніком Болі, пізніше з Малиновським та Малишевим, зараз з Пилипом Будківським та Микитою Шевченком. Звичайно, не можна робити поспішних висновків після однієї гри, але все ж таки.

По грі з «Олімпіком» можна сказати, що чергові кадрові втрати виявилися лише маленькою перебудовою. Нові гравці здатні затьмарити собою попередніх зірок «Зорі» й додати команді нових яскравих фарб.

Серед головних козирів наших суперників варто виділити наступне: швидкі фланги, майстерний диригент атак у центрі поля Желько Любенович, швидкий вихід з оборони в атаку, завдяки швидкому короткому пасу.

Нагадаємо, що матч другого туру Ліги Парі-Матч між кропивницькою «Зіркою» та луганською «Зорею» відбудеться 30 липня. Початок зустрічі о 19:30.

зірка ігровий момент4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар