Євген Чумак: «Перед “Зіркою” стоять серйозні завдання»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Євген Чумак

Новачок «Зірки» Євген Чумак прокоментував поразку своєї команди від «Шахтаря» з рахунком 4-1 в 1-му турі нового чемпіонату для сайту Спорт.юа


– Здалося, що з самого початку матчу все пішло не так, хоча ми добре налаштувалися на такого сильного суперника. Не знаю, чому так вийшло. 4-1 Результат, я вважаю, закономірний, все по грі. Просто нам не пощастило.

– Швидкий гол сплутав вам всі карти?

– Звичайно. Пропускати на початку гри завжди важко, а тим більше в грі проти такої команди, як «Шахтар». Вони відразу відчули смак крові і побігли далі забивати.

– Для багатьох твоїх одноклубників сьогоднішній матч став дебютним у Прем’єр-Лізі. Брак такого досвіду стала вирішальним фактором у деяких епізодах?

– Я не сказав би, що у мене такий великий досвід виступів у Прем’єр-лізі. А решта хлопців мають за своєю спиною досить велику кількість матчів у Першій лізі. Не думаю, що брак досвіду зіграла вирішальну роль в цьому матчі.

– Помітні зміни в грі «Шахтаря» з приходом нового тренера?

– Відносно самої гри, я думаю, ще не сильно помітні. По двох ігор поки складно про щось судити. Але те, що змінилася тактична схема – це видно. Раніше вони грали 4-3-3, а зараз перейшли на схему 4-4-2.

– Помітив, що «гірники» грали всі стандарти?

– Раніше вони теж практично завжди так розігрували. Не пригадаю, що б при кутових «Шахтар» високі подачі робив. А зараз так взагалі все йде через розіграші і велика кількість дрібного пасу.

– Які завдання ставить перед командою керівництво?

– Стоїть завдання опинитися в першій шістці. Постаратися поборотися за місце в Лізі Європи. Тобто, досить серйозні завдання ставляться перед командою. Я думаю це правильно, адже немає сенсу ставити прості завдання.

– Ти радий, що опинився в «Зірці»?

– Це хороша команда, тому, чому б і ні? Хороший тренер, колектив мене добре прийняв, підтримали всі. Мені тут подобається.

– Інші варіанти серед українських клубів у тебе були?

– Так, варіанти були, але зараз вже немає сенсу про це говорити.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар