ФК “Динамо” обіграв “Олександрію”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Динамо” в рамках 1 туру УПЛ на НСК “Олімпійський” обіграло “Олександрію” з рахунком 5:1.

Кияни прагнули крові та скальп “Олександрії”. Чемпіону потрібно було брати реванш, пам’ятаючи нещодавнє кубкове приниження. На перших порах в складі “Динамо” позитивно виділявся Микола Морозюк, який на 29 хвилині і виконав гольову подачу на Мораєса. В “Олександрії” матч провалив Артем Чорній. Закономірно, що Володимир Шаран, діючи в стилі Віталія Кварцяного, у першому таймі замінив футболіста.

В другому таймі Мораєс продовжував “запалювати”, оформивши хет-трик. Особливо ефектним видався останній гол бразильця. Ну а добили пораненого супротивника Віталій Буяльський та Домагой Віда. Гол престижу в гостей провів Банада. Євген відзначився ударом головою після подачі партнера від кутового прапорця. Хтозна, можливо “Олександрія” й не виклалася на 100 відсотків, оскільки “жовто-чорним” зовсім скоро стартувати в єврокубках.

У наступному турі кияни протистоятимуть “Карпатам”, а “Олександрія” – “Ворсклі”.

Чемпіонат України, 1 тур

“Динамо” (Київ) – “Олександрія” –5:1

Голи: Мораєс, 29, 56 (пен), 63, Буяльський, 70, Віда, 78 – Банада, 87

Поширити:

Залишити коментар:

коментар