Як «Інгулець-2» стартував на чемпіонаті України серед команд другої ліги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні матчем «Інгулець-2» — «Реал Фарма» стартував чемпіонат України серед команд другої ліги. 23 липня в стартовому турі чемпіонаті відбувся лише звітний матч. Цей матч є дебютним офіційним матчем для «Інгульця-2». Суперник був достойний. Одеська команда у минулому сезоні чинила гідний опір «Інгульцю». Бронзовий призер другої ліги минулого сезону у обох матчах не зумів забити жодного м’яча у ворота одеситів – тоді матчі завершилися нульовими нічиїми.

Головний тренер команди «Інгулець-2» Євген Прошенко поділився своїми враженнями від переможного матчу з «Реал Фармою».

«Говорячи про звітний матч у першу чергу хочу відзначити, що у нас єдиний колектив. Футболісти старалися якомога краще себе проявити. Отримали багато жовтих карток. Нічого страшного. Жовті картки є фактором наявності настрою та бойового духу гравців. Прикро, коли футболісти прибирають ноги. Наша команда була добре налаштована на гру. Прагнемо реанімувати нападників Олександра Мішуренка та Віталія Колєснікова. Ми з ними домовилися – у кожному матчі забивати по голу. У команді хороший мікроклімат і це приємно. У футболістів горять очі, є бажання показувати хороший футбол та повернутися до першої команди. У нас зараз грає кілька футболістів, які у другому колі минулого сезону не мали багато ігрової практики. Це Ілля Ходуля, Віталій Колєсніков, Роман Кретов, Микола Кобець. Нині ж вони відчують ритм гри. У деяких моментах є боязнь помилитися. Будемо також працювати над фізичним станом футболістів, щоб у другому таймі не «підсідали». Користуючись нагодою висловлюю слова подяки футболістам за старання, самовідданість та перемогу у дебютному офіційному матчі», — зазначив Євген Прошенко.

У стартовому складі «Інгульця-2» вийшло вісім футболістів, які в минулому сезоні були основними у «Інгульця». З перших хвилин господарі пішли вперед в пошуку щастя біля воріт суперника. Одесити теж не бажали відсиджуватися у обороні, стараючись при зручній можливості проводити свою атаку.
На 16-ій хвилині матчу господарі відкрили рахунок: після виконання штрафного удару голкіпер виконав сейв – першим на добиванні був Віталій Колєсніков, який з другої спроби переграв Сергія Кравченка. Через хвилину Дмитро Клімаков отримав жовту картку. У середині тайму Микола Стеценко та Ілля Ходуля отримали теж по жовтій картці. І не можна сказати, що була груба гра на футбольному полі. В одному випадку зривали контратаку, порушуючи правила у центрі поля, у іншому – біля власного штрафного майданчику. Дмитро Клімаков мав забити другий м’яч, але надійно зіграв голкіпер і удар Дмитра не був сильним.

IMG_3586

Після пропущеного м’яча одесити старалися вирівняти гру: часом їм це вдавалося, хоча атаки господарів були більш не безпечнішими. На 41-ій хвилині матчу Микола Стеценко з кута штрафного майданчику не влучив у ворота. Через хвилину після розіграшу з кутової позначки гравець «Інгульця-2» з меж штрафного майданчику влучив у свого партнера. У компенсовані хвилини першого тайму гості зрівняли рахунок: Артем Кулішенко чудово прийняв м’яч й пробив нижній кут воріт – 1:1.

В перерві тренерський штаб «Інгульця-2» вніс певні корективи у гру своєї команди, адже на початку другого тайму господарі вийшли чудово налаштовані на досягнення позитивного результату. На 48-ій хвилині матчу перед штрафною «заробили» перспективний штрафний удар: після розіграшу простріл у штрафний майданчик – захисники одеської команди вибили м’яч. На 50-ій хвилині виконання стандартного положеннями господарями було кращим: Роман Кретов подав з району кутової позначки, а Віталій Колєсніков на дальній штанзі воріт найкраще зорієнтувався і головою переправив м’яч у сітку воріт гостей.

IMG_3589

54 хвилина матчу: у власному штрафному майданчику гості грубо зіграли проти Степана Рижука. Арбітр справедливо призначив пенальті: Олександр Мішуренко впевнено розвів м’яч та голкіпера по різним кутам – 3:1. Стрімкий початок тайму від господарів. «Реал Фарма» на 58-ій хвилині створила небезпечний момент після подачі кутового, але їх гравець, замикаючи дальню штангу воріт, пробив повз них. У наступній атаці голкіпер «Інгульця-2» Денис Бобров виграв боротьбу у нападника суперника. Після насиченого інтервалу часу у першій частині тайму гра дещо заспокоїлася. Команди продовжували грати у швидкісний футбол, але моментів стало виникати менше.

На 72-ій хвилині зустрічі на виході припустився помилки голкіпер господарів, але гості цим не скористалися, не влучив у створ воріт. А на 76-ій хвилині матчу «Інгулець-2» залишився в меншості: Ілля Ходуля підвів команду, заробивши друге попередження у необов’язковій ситуації. Через хвилину Віталій Колєсніков програв дуель голкіперу одеситів. Після подачі з кутової позначки господарі точно пробили у дальню дев’ятку воріт – гостей виручив захисник, перебувавши на лінії воріт, вибив м’яч. І знову небезпечний момент. Цього разу гості мали шанс відзначитися: Денис Бобров «потягнув» удар гравця одеської команди.

На 86-ій хвилині матчу самовіддана гра захисника господарів Степана Рижука врятувала їх від пропущеного м’яча, який пішов у підкат – нападника одеситів був перед воротами за кілька метрів. Через хвилину одесити, граючи в більшості, ще раз загрожували воротам Дениса Боброва – футбольна фортуна була на боці «Інгульця-2». У дебютному офіційному матчі «Інгулець-2» здобув заслужену перемогу.
У наступному турі чемпіонаті України серед команд другої ліги «Інгулець-2» у Новій Каховці зустрінеться з місцевою «Енергією», а «Реал Фарма» вдома прийме «Арсенал-Київщину» (Біла Церква).

«Інгулець-2» — «Реал Фарма» — 3:1 (1:1) (Колєсніков, 16, 50; Мішуренко, 55 (пен) – Кулішенко, 45+1)
23 липня 2016 року (субота). Початок о 18:00. Смт. Петрове. Стадіон «Інгулець». Друга ліга, 1 тур.
Головний арбітр: Євтухов Дмитро (Дніпро)
Асистенти арбітра: Романов Денис (Дніпро), Семенов Андрій (Дніпро)
Четвертий арбітр: Копієвський Віктор (Кропивницький)
Спостерігач арбітражу: Журба Олександр (Донецьк)
«Інгулець-2»: 1. Бобров Денис, 19. Ходуля Ілля, 31. Кобець Микола, 6. Рижук Степан, 45. Кретов Роман, 77. Стеценко Микола, 44. Клімаков Дмитро, 37. Красов Олексій (7. Коверник Валерій, 73), 29. Коляда Микола, 9. Мішуренко Олександр, 27. Колєсніков Віталій (32. Гладиш Андрій, 83).
Запасні: 74. Гурідов Максим, 99. Жук Микита, 87. Покотилюк Максим, 23. Мішенін Дмитро
«Реал Фарма» (Одеса): 1. Кравченко Сергій, 17. Вдовиченко Максим, 4. Віксич Олександр, 26. Новицький Павло, 99. Дубіна Олександр, 3. Бичков Олександр, 18. Нестеренко Сергій, 6. Шаповаленко Артем, 10. Кулішенко Артем, 19. Гречко Олександр (5. Хромих Антон, 58), 7. Лиховидов Микола (20. Злєпко Костянтин, 25).
Запасні: 23. Гергіца Анатолій, 44. Дмитрієв Герман, 33. Швець Сергій, 11. Машнін Олександр, 77. Лиховидов Андрій.
Попередження: Клімаков, 17; Стеценко, 21; Ходуля, 22, 76; Колєсніков, 82 – Віксич, 47.
Вилучення: Ходуля, 76.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар