Як “Зірка” стартувала у Прем’єр-лізі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

 Кропивницька “Зірка” у дебютному матчі елітного дивізіону українського футболу поступилася донецькому “Шахтарю” з рахунком 4:1.

Бразилець Бернард відкрив рахунок на третій хвилині – відправив м’яч у дальній нижній кут воріт. На 32 хвилині Тайсон забив другий гол.

Наступними рахунок змінили кропивничани – Андрій Бацула зі штрафного обвів стінку, але влучив прямо в Андрія Пятова, який невдало відбив м’яч перед собою. Артем Сітало відразу добив його в сітку. 2:1. Також у першому таймі кропивничани пропустили втретє – автором голу був Едуардо.

На 72-ій хвилині матчу було зафіксовано четвертий гол у воротах “Зірки”. Марлос, Тайсон та Ісмаїлі провели атаку, останній прострелив з лівого флангу, і м’яч рикошетами від захисників опинився у воротах. Гірники мали ще декілька серйозних моментів, проте “Зірку” рятував воротар Євген Паст.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар