На Кіровоградщині відбувся турнір пам’яті легендарного футболіста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже стало доброю традицією проводити щоліта у місті Помічна районний турнір з футболу. Останні 9 років, відколи пішов з життя легендарний помічнянський футболіст, тренер, який був безмежно закоханий у футбол, Володимир Петрович Денис, цей турнір почав носити його ім’я – повідомляє сайт Помічнянської міськради.

Цьогоріч до Помічної приїхали команди з Липняжки, Миколаївки, Олексіївки, Червоної Поляни, Тишківки. Перед початком змагань ветерани помічнянського футболу побажали гравцям гарної та чесної гри, та попри суперництво на полі, в житті завжди залишатися друзями, саме так завжди говорив своїм вихованцям   –     В. П. Денис.

Цього разу  футбольна фортуна посміхнулася  господарям поля – помічнянському “Локомотиву”. Друге місце між собою розділили футбольні команди Тишківки і Липняжки, а третє – команди з  Миколаївки та Червоної Поляни.

За сприяння Помічнянської міської ради та підприємців міста команди-переможці та  кращі  гравці були відзначені грошовими призами та пам’ятними сувенірами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар