Гравець ФК “Олександрія”: Постараємося дати бій “Динамо”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Захисник «Олександрії» Сергій Басов в інтерв’ю журналісту Footboom розповів про майбутній старти чемпіонату і дебют у Лізі Європи.

– Уже скоро вам належить дебютувати в єврокубках. Суперником команди стане переможець пари «Хайдук» / КСМС «Ясси». Що можеш сказати про потенційних суперників в ЛЄ? Кого більше хотілося б побачити?

– Ми стартуємо з третього раунду Ліги Європи, до того ж як несіяні, тому очікувати слабких суперників не варто. Так воно і сталося. Маємо те, що маємо. Хто нам попадеться, з тими і доведеться грати. З огляду на той фактор, що ми дебютанти, кожен суперник дуже серйозний!

– На скільки команда готова до дебюту в єврокубках, на твій погляд?

– Складно про це говорити, адже для нас ця участь буде першою  в історії і важко давати оцінку. Думаю, що в цій ситуації покаже тільки час.

– Як в цілому проходить підготовка до сезону?

– Тренувальні збори провели в Словенії. Умови були супер: відмінні поля, харчування. Все, що необхідно для хорошої і ретельної підготовки до сезону, керівництво нам зробило.

– Якісь нововведення були на зборах? Щось нове награвати?

– Все йшло так, як запланував тренерський штаб. Ми ж, у свою чергу, намагалися виконувати всі їх установки і вимоги, все нормально. Щодо того, що награвали – запасіться терпінням, скоро все побачите.

– У першому турі команда зіграє проти київського «Динамо». Наскільки складно починати чемпіонат матчем проти одного з лідерів?

– У минулому сезоні ми починали сезон виїзним поєдинком проти донецького «Шахтаря», було вельми нелегко. Зараз нам належить стартувати поєдинком проти киян. Все одно грати доведеться з усіма, тому не настільки важливо з ким починати. Постараємося провести гідний матч і дати бій суперникові.

– Які цілі ставить керівництво перед командою на майбутній сезон?

– Основним завданням на наступний сезон є виступити не гірше, ніж це було в минулому.

Джерело

Поширити:

Залишити коментар:

коментар