“Зірка” завершила закарпатські збори перемогою над угорцями

Кіровоградська «Зірка» завершила програму навчально-тренувальних зборів на Закарпатті. Сьогодні, 13 липня, підопічні Сергія Лавриненка провели заключний контрольний матч проти угорського «Балмазуйвароша».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

Нарешті під час поєдинку було сухо, щоправда невеликий дощик накрапав під час розминки. Старт матчу був за угорцями. На сьомій хвилині вони заробили штрафний удар, з якого пробили прямо в руки Євгену Пасту. «Зірка» відповіла за п’ять хвилин. Ігор Загальський віддав непогану передачу у фланг на Олексія Чичикова, який подав до штрафного майданчика, звідки головою трохи вище воріт пробив Артем Щедрий. Загалом, охарактеризувати гру можна було одним словом – «гойдалки». Адже команди постійно відповідали на атаки одна одної. На 17-й хвилині подача з кутового призвела до того, що наші ворота розстрілювали впритул, але Євген Паст не дав відзначитися суперникам. Пізніше, Ігор Загальський ще однією чудовою передачею знайшов у штрафному майданчику Артема Сітала. Форвард прострілив на дальню стійку, де Олексію Чичикову не вистачило лічених сантиметрів, аби в підкаті дістатися до м’яча. Та от на 24-й хвилині «Зірка» таки реалізувала одну зі своїх атак. Олександр Кучеренко віддав довгу передачу на 50 метрів, на яку відгукнувся Андрій Бацула. Лівий захисник увірвався до штрафного майданчика і з правої ноги невідпорно пробив у ближній кут – 1:0.

На 36-й хвилині стався один суперечливий момент. Учергове Ігор Загальський розрізав всю оборону своїм пасом і вивів Артема Сітала на ударну позицію. Та нашого нападника-новачка збили. Арбітр ніяк не відреагував на епізод, адже м’яч підхопив Артем Щедрий і в дотик викотив його Олексію Чичикову. Удар останнього був над поперечиною. Перед перервою угорці могли зрівняти рахунок, але Євген Паст зреагував на удар низом метрів з 20-ти.

На початку другої сорокап’ятихвилинки кіровоградці провели ефектну атаку. Максим Ковальов віддав розрізний пас. Віталій Гавриш м’яч пропустив і той докотився до Артема Щедрого. На жаль, вінгер пробив точно в голкіпера. На 57-й хвилині лише диво врятувало «Балмазуйварош» від другого пропущеного м’яча. Спочатку воротар відбив складний удар Андрія Бацули. З кутового подав Ігор Загальський, Артем Сітало продовжив політ м’яча ближче до воріт, а там впритул пробивав Володимир Баєнко. Як воротар устиг зреагувати на цей удар – незрозуміло. У середині заключного тайму Андрій Бацула вивів потенційного новачка на побачення з голкіпером, але угорець знову був на висоті. На 76-й та 79-й хвилинах Євген Паст двічі врятував «Зірку». Спочатку страж воріт нашої команди зреагував на удар зі штрафного, а пізніше виграв дуель у нападника, що вибіг з ним сам на сам. А на завершення Андрій Бацула міг не тільки записати дубль на свій рахунок, а ще й результативний пас. Та м’яч після його удару зі штрафного пролетів вище, а Максим Ковальов, замикаючи його подачу головою, поцілив у поперечину.

Тож, підопічні Сергія Лавриненка завершують передсезонну підготовку на мажорній ноті, перемогою над угорським «Балмазуйварошем» з рахунком 1:0.

«Балмазуйварош» (Угорщина) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:1 (0:1).

13 липня 2016 року (середа). Початок матчу о 17:00. Кам’яниця. Стадіон ГСК «Камелот». +24 С. Освітлення: природне. 50 глядачів. Товариський матч.

«Зірка»: 44. Паст Євген, 18. Кучеренко Олександр, 55. Ковальов Максим, 16. Баєнко Володимир, 11. Бацула Андрій, 8. Лупашко Владислав (к/к), 4. Гавриш Віталій (10. Допілка Олег, 67), 21. Загальський Ігор (потенційний новачок, 65; 24. Зубков Руслан, 77), 77. Чичиков Олексій (потенційний новачок, 71), 9. Щедрий Артем (95. Попов Роман, 76), 22. Сітало Артем (99. Локтіонов Роман, 76). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Гол: 0:1, Бацула Андрій (24).

Попередження: потенційний новачок (70), Кучеренко Олександр (84).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар