У Кіровограді створять ще одну дитячо-юнацьку спортивну школу

зображення old-things.org

Першого вересня цього року в Кіровограді відкриється ще одна дитячо-юнацька спортивна школа. Розташується вона на базі колишнього спорткомплексу “Зірочка” на вулиці Ельворті. 

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби міськради.

Як повідомив начальник відділу фізкультури та спорту міської ради Сергій Колодяжний, необхідність створення ще одного спортивного дитячо-юнацького закладу виникла тому, що з першого січня цього року держава перестала фінансувати відповідні установи спортивних товариств “Динамо”, “Спартак”, “Колос” та інших. Щоб не залишати юних спортсменів та тренерський склад на вулиці, було прийнято рішення тимчасово влаштувати юних спортсменів та їхніх тренерів у міські ДЮСШ. Сьогодні спортивні заклади міста переповнені утричі. Для остаточного врегулювання ситуації та створення необхідних умов для занять спортом дітей та юнацтва і було вирішено створити в обласному центрі четверту ДЮСШ та фінансувати її з міського бюджету. В школі буде відкрито кілька відділень. Діти матимуть змогу займатись баскетболом, кік-боксингом, веслуванням, більярдним спортом тощо.

“Зараз нам потрібно вирішити питання із фінансуванням нового спортивного закладу, – розповів Сергій Колодяжний. – Воно буде винесено на розгляд депутатів міської ради. Для успішного функціонування ДЮСШ №4 потрібно 102 тисячі гривень – на утримання адміністративно-технічного персоналу. Кошти на виплату зарплат тренерському складу вже є”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар