Юні футболісти “Зірки” відпочивають з користю

«Зірка» U-14 взяла участь у турнірі під назвою «Кубок морського порту Южне». Вихованці Академії нашого футбольного клубу поєднують корисне з приємним, адже не лише зіграли на турнірі, а й добре відпочили на морі.

Загалом, у змаганнях за перемогу боролися вісім команд, що були поділені на дві групи. Наші хлопці потрапили до квартету з київською «Зіркою», одеським «Атлетиком» та господарями турніру южненським «Портовиком».

У перших двох матчах підопічні Дмитра Кононченка, з однаковим рахунком 2:0, обіграли столичних та южненських суперників. У заключному матчі туру подолали одеський «Атлетик» – 4:1. Тож посівши перше місце у своїй підгрупі, кіровоградські юнаки потрапили до півфіналу, де на них чекало протистояння з бориспільским «Борисфеном». У підсумку, наша команда святкувала перемогу з рахунком 2:1.

А от у фіналі, на жаль, ми поступилися команді, яку обіграли у груповому етапі. Южненський «Портовик» виявився трохи сильнішим і виборов кубок. Рахунок фінальної зустрічі – 0:2 не на користь кіровоградців. Але кращим бомбардиром турніру став нападник «Зірки» U-14 Богдан Гора.

–       Ми поїхали на цей турнір більше з метою відпочити. Зазначу, що поїхала не вся команда, а тільки ті хлопці, батьки яких виявили зацікавленість цією поїздкою.  Та головним у цьому турнірі для нас була не перемога, а активний відпочинок. Та навіть релаксуючи, ми намагаємося не втрачати форму, – зазначив тренер «Зірки» U-14 Дмитро Кононченко.

Головний же збір для команди запланований на серпень, коли юні футболісти розпочнуть підготовку до старту нового сезону в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України, вже як команда U-15.

за матеріалами прес-служби ФК “Зірка”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар