“Зірка” на зборах зіграла внічию з новачком першої ліги

Кіровоградська «Зірка» в рамках підготовки до старту сезону в Прем’єр-лізі провела перший товариський поєдинок на зборах у Закарпатті. Суперником нашої команди була стрийська «Скала» – новачок першої ліги.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби “Зірки”.

Варто відзначити, що перед матчем та в першому таймі з неба лила рясна злива. Подекуди на полі були справжні калюжі, тож грати в таких умовах було надзвичайно важко. Та, незважаючи на погоду, вже на п’ятнадцятій хвилині підопічні Сергія Лавриненка забили. Новачок Віталій Гавриш результативно замкнув простріл від Артема Щедрого – 0:1.

Кіровоградці протягом усього матчу й надалі володіли перевагою, але пропустили дві контратаки на свої ворота. Одна з них, на 34-й хвилині, стала гольовою. «Зірка» повинна була перемагати, але матч перетворився у парад невикористаних моментів. Під завісу першого тайму Роман Локтіонов намагався перекинути голкіпера суперників, але поцілив у стійку. Сергій Керножицький, вибігши сам на сам з воротарем, не зумів переграти свого опонента. Потужний удар наносив Андрій Бацула, та страж воріт «Скали» відбив м’яч на кутовий.

Другий тайм, в якому в складі нашої команди вийшли абсолютно інші одинадцять виконавців, проходив за схожим сценарієм, але м’яч уперто не летів у ворота. Прекрасний момент відзначитися втратив Роман Попов, який замкнув простріл від Олексія Чичикова ударом у стійку. На 68-й хвилині Артем Сітало намагався перекинути воротаря суперників у стилі Романа Локтіонова, та перекинув і ворота. А наприкінці матчу після якісної багатоходової комбінації на ударній позиції виявився Олександр Кочура, але пробив точно в голкіпера. Тож, в черговому контрольному матчі, нічия – 1:1.

«Скала» (Стрий) – «Зірка» (Кіровоград) – 1:1 (1:1).

3 липня 2016 року (неділя). Початок об 11:00. Кам’яниця. Стадіон ГСК «Камелот». +23 С. Освітлення: природне. 50 глядачів. Товариський матч.

«Скала»: Білик Олег (Герич Роман, 46), Стасюк Петро (Стасишин Назар, 75), Максимович Тарас, Бондаренко Валерій, Антонів Юрій (гравець на перегляді, 46), Клименко Владислав, Кміть Назар (Рябушко Віталій, 46), Пришнівський Володимир (гравець на перегляді, 46), Скакун Дмитро (Ботвинник Роман, 50), Цюцюра Василь, Білала Роланд (Шваб Володимир, 46). Головний тренер: Малик Василь.

«Зірка»: Ганєв Геннадій (Паст Євген, 46), Ковальов Максим (Зубков Руслан, 46), Кучеренко Олександр (Каваців Ярема, 46), Допілка Олег (к/к) (Баєнко Володимир, 46), Бацула Андрій (Фатєєв Дмитро, 46), Лупашко Владислав (потенційний новачок, 46), Гавриш Віталій (Чичиков Олексій, 46), Керножицький Сергій (Загальський Ігор, 46), потенційний новачок (Попов Роман, 46), Щедрий Артем (Кочура Олександр, 46), Локтіонов Роман (Сітало Артем, 46). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Голи: 0:1, Гавриш Віталій (15); 1:1, Білала Роланд (34).

Попередження: Баєнко Володимир, 58, Зубков Руслан, 65.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар