Кіровоградщина: набільш влучно полював за тарілками 77-річний стрілок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями в Олександрії відбулися змагання зі стендової стрільби, присвячені 95-й річниці Українського товариства мисливців і рибалок (УТМР). 34 учасники по черзі стріляли з п’яти відведених місць по тарілках, що запускаються двома машинками. З кожного місця робилося по чотири постріли – два одиночних і дуплет.

За підсумками призові місця розподілилися наступним чином:
1 – Лебедєв Віталій Петрович
2 – Бадіон Ігор Сергійович
3 – Шашунін Олександр Борисович

Усіх вразив переможець, якому виявилося 77 років. Віталій Любєдєв допустив всього два промахи з двадцяти пострілів. Чоловік отримав від глядачів і учасників шанобливе прізвисько Дерсу Узала.

Призери отримали медалі, грамоти та призи від організаторів – олександрійського відділення УТМР та магазину «Браконьєр». Також в результаті лотереї призи отримали ще два учасники, а всім присутнім були вручені пам’ятні значки. Крім того, переможець отримав ще й грошовий приз.

Організатори змагань планують надалі не тільки проводити подібні змагання, але і всіляко популяризувати стендову стрільбу в Олександрії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар