На Кіровоградщині стрілятимуть по тарілках

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото сайту www.tam-ua.com

25 червня в Олександрії відбудуться змагання зі стендової стрільби, приурочені до 95-ї річниці Українського товариства мисливців і рибалок (УТМР).

Захід відбудеться на розрізі між Комінтерном і Бандурівка, який добре підходить для подібних змагань за вимогами безпеки. Після змагань учасників чекає святковий стіл. Такі змагання для Олександрії будуть першими в історії незалежної України, востаннє щось подібне проводилося ще в СРСР.

Вже зареєстровано понад двадцять учасників, реєстрація триває до 22-го червня включно. Бажаючим взяти участь потрібно підійти в олександрійського відділення УТМР (Олександрія, вул. Червоноармійська, 32), написати заяву і надати вступний внесок 250 гривень. Кошти йдуть на закупівлю патронів, тарілок, нагород. Організатори обіцяють для призерів ексклюзивні  олександрійські медалі, а також лотерею для всіх учасників.

Формат змагань передбачає установку двох машинок по викиду тарілок, процес відстрілу – кругової, п’ять місць. На кожного учасника організатори закуповують по 20 патронів і 25 тарілок (з розрахунку можливого браку), тобто у кожного буде можливість зробити по 20 пострілів. Організатори зазначають, що стрілянина по тарілках не така проста як може здатися на перший погляд, тут необхідно правильно вести ціль і прораховувати її положення. Хороший мисливець не обов’язково буде хорошим стрільцем-стендовиком. Однією з цілей змагань якраз є перевірка можливостей олександрійських мисливців, виявлення лідерів для подальшого можливої участі в стрілецьких змаганнях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар