П’ятов досі не відійшов від ганебної поразки, а Коноплянка образився на критику

Голкіпер збірної України, вихованець кіровоградської школи футболу, Андрій П’ятов вважає, що гра команди з Північною Ірландією ніякій критиці не піддається, і стверджує, що до сих пір не відійшов від поразки.

А інший кіровоградець, вихованець ДЮФК “Олімпік”, а нині вінгер збірної України Євген Коноплянка образився на критику, яка посипалась на нього після двох невдалих матчів на Євро-2016.

Голкіпер збірної України Андрій П’ятов прокоментував Футболу 24 поразку від Північної Ірландії на Євро-2016 та поділився очікуваннями від матчу з Польщею.

“Ми самі повинні шукати стимул для третьої гри. Те, що ми зробили у минулому матчі, ніякій критиці не піддається. Має бути повага до себе. Я до сих пір не відійшов від гри з Північною Ірландією. Присутня образа, злість – тримаєш все в собі, нереально позбавитися від цих почуттів. Сподіваюся, тренер зробить висновки і дасть можливість зіграти тим хлопцям, які не провели на полі жодної хвилини протягом цього чемпіонату.

У футболі є лише один результат, який може задовольнити – це перемога. Уболівальники не зрозуміють, якщо ми просто зараз вибачимося. І я їх розумію у цьому. Хотілося б, щоб ми провели гідно останню гру, щоб сказати нашим прихильникам, що у нас є справжня збірна.

Мотивація? У Північної Ірландії, на думку багатьох, вона була вище, ніж у нас. Але найголовніше – не слова, а як виконувати настанови тренера на полі, як рухатися і як грати. Можна говорити, що вийдемо і затопчемо наших суперників, а вийде навпаки. Можна говорити, що завгодно, але якщо не показувати гідний футбол, то усе це стає порожніми балачками.

Із Польщею ми зустрічалися в групі під час кваліфікації ЧС-2014. Можу сказати, що команда у них змінилася. Футбол у виконанні поляків став більш комбінаційним. Вони серйозно додали у командній грі, Це буде зовсім інша Польща. Загалом, дуже важко було їхати на цю прес-конференцію. В душі дуже неприємні відчуття. Є ще гра, яка може щось змінити в кращий бік. Сподіваюся, ми зробимо висновки і покажемо своє справжнє обличчя”, – сказав П’ятов.

А Євген Коноплянка відмовився говорити наживо на телекамери, пояснивши це тим, що образився на жорстку критику зі сторони експертів та вболівальників після поразки від команди Північної Ірландії.

Проте Коноплянка пообіцяв, що дасть розгорнуте інтерв’ю на телебаченні після завершення групового етапу Євро-2016, пише Футбол 24.

Нагадаємо, Україна, програвши Північній Ірландії на другому етапі групового турніру, стала першою збірною, яка вилетіла з Євро-2016.

Читайте також: Україна стала першою збірною, яка вилетіла з Євро-2016
Поширити:

Залишити коментар:

коментар